fbpx

Έτσι λες στην νυν ότι μιλάς ακόμα με την πρώην!

Έτσι λες στην νυν ότι μιλάς ακόμα με την πρώην!

Τα έχεις με μια κοπέλα και περνάτε καλά! Κάθε σχέση είναι κάτι εντελώς ξεχωριστό και αυτό που την καθιστά μοναδική, είναι ότι μιλάμε για έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά η απιστία δεν έχει «γένος» αλλά «διαφορετικότητα»

 

Όμως για πολλούς άντρες το ότι χώρισαν δεν σημαίνει ότι …έριξαν μαύρη πέτρα! Κάτι που σημαίνει ότι μιλούν ακόμα με την πρώην τους κα γενικά διατηρούν μια φιλική σχέση.

Αν είσαι ένας από αυτούς τότε… πρέπει να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές επειδή πολύ απλά πρέπει να το πεις στη νύν γιατί αν το ανακαλύψει μόνη της τότε… θα υπάρξει θέμα:

 

Φρόντισε να είσαι ειλικρινής

Και όταν λέω αρχή, όχι στο πρώτο ραντεβού προφανώς, αλλά όταν πια αποφασίσετε ότι είστε μαζί και… βλέπουμε (κλασικά). Μπορείς να πεις το απλό και τίμιο: «Με την Μαρία ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν, αλλά καταλάβαμε ότι δεν μας ταίριαζε και παραμείναμε φίλοι». Απλά και κατανοητά. Όταν σε ρωτήσει πώς ήταν το σεξ με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά, μην απαντήσεις διαφορετικό σαν τον έρμο τον Ross Geller αλλά μπορείς να πεις εντελώς φυσικά ότι ήταν το χειρότερο σεξ της ζωής σου! Ακόμη κι αν δεν ήταν! Θέλεις να είσαι μαζί της, ναι ή όχι;

Γιατί η φιλία της συγκεκριμένης είναι τόσο σημαντική για σένα. Εδώ που τα λέμε, αν είστε χρόνια φίλοι και σου έχει σταθεί και σε κάποιες δύσκολες στιγμές, η μικρή περίοδος που υπήρξατε ζευγάρι, πιθανότατα να σας είναι παντελώς αδιάφορη. Ok, είναι δύσκολο για την καλή σου να σκέφτεται ότι η κοπέλα που έχει απέναντί της έχει κάνει σεξ μαζί σου, αλλά περί ορέξεως… Το παν είναι να το χειριστείς σωστά.

 

Μην πιέζεις καταστάσεις

Αν δεις ότι δεν το παίρνει και τόσο καλά, μην την πιέσεις. Άστην να πάρει το χρόνο της και να δει τα πράγματα καθαρά. Εσύ στο μεσοδιάστημα καλό θα ήταν να αποτραβηχτείς και να μην έχεις πολλές επαφές-προφανώς ούτε κρυφά-. Αν νοιάζεται πραγματικά για τη σχέση σας, σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι η κοπέλα αυτή είναι σημαντική για σένα, και θα το ξανασκεφτεί.

 

Πρότεινε να τις γνωρίσεις

Τώρα τι να σου πω: Αν η φίλη σου είναι ωραία, τα πράγματα είναι σκούρα. Σε κάθε περίπτωση εσύ θα πρέπει να κάνεις τα πάντα προκειμένου να διαφυλάξεις και τις δύο σχέσεις. Σίγουρα το ιδανικό θα ήταν να γίνουν φίλες και να περνάτε υπέροχα οι τρεις σας, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Γενικά, αν κληθείς να επιλέξεις, θα πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Αν με τη σχέση σου όντως βλέπεις μέλλον, τότε ίσως θα πρέπει να επικεντρωθείς αρχικά σε αυτή. Και μελλοντικά, άσε και μια πόρτα ανοιχτή.