fbpx

Έτσι μπορείς να αγοράζεις έξυπνα και γρήγορα τα ρούχα σου!

Έτσι μπορείς να αγοράζεις έξυπνα και γρήγορα τα ρούχα σου!

Ένας άντρας δεν περνάει τις ώρες του ή τις …μέρες του στην αγορά για να ψωνίσει ρούχα.

Όμως είναι αναγκαίο …κακό και γι αυτό πρέπει να μάθεις πώς να το κάνεις έξυπνα για να μην πετάς τα λεφτά σου σε ρούχα που δεν σου ταιριάζουν και τελικά δεν πρόκειται να τα φορέσεις ούτε μία φορά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τις απλές συμβουλές για να στήσεις το στιλ που σε αναδεικνύει

 

Για τον άντρα οι επιλογές να είναι περιορισμένες, ωστόσο η μόδα, ως ένας χώρος που μπορεί να βρει ο καθένας το προσωπικό του στιλ, διευρύνεται και βάζει μέσα της όλο και μεγαλύτερο κοινό. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, την κίνηση και το χρώμα, μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει μια εικόνα που, χωρίς να μιλάει, λέει πολλά για εκείνον.

Ένας από τους βασικότερους κανόνες που θα πρέπει να έχεις όταν ψωνίζεις, είναι να επιλέγεις την ποιότητα και όχι ποσότητα. Μία μπλούζα υψηλής ποιότητας θα δείχνει πιο όμορφη και θα κρατήσει περισσότερο από μία πολύ πιο φθηνή. Το ύφασμα των ρούχων παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση.

Πρόσεξε τις λεπτομέρειες πλυσίματος. Επέλεξε το σωστό νούμερο

Σε πολλούς αρέσει να αλλάζουν τα κουμπιά από τα πουκάμισα και τα μπουφάν τους. Πριν αποφασίσεις όμως να ψάξεις και να αγοράσεις κάποιο έξτρα διακοσμητικό για τα ρούχα σου πρέπει πρώτα να κάνεις μια ερώτηση στον εαυτό σου. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις είναι αν θα φορέσεις το συγκεκριμένο ρούχο που θέλεις να διακοσμήσεις. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για να μην χαλάσεις παραπάνω χρήματα.