fbpx

Έτσι μπορείς να γλιτώσεις τον εγκλωβισμό κατά τη διάρκεια του σεξ

Έτσι μπορείς να γλιτώσεις τον εγκλωβισμό κατά τη διάρκεια του σεξ

Πράγματι είναι ο λεγόμενος «εγκλωβισμός πέους» (ο επιστημονικής όρος είναι Penis Caprivus), που συμβαίνει πολύ σπάνια και μπορεί να αντιμετωπιστεί αρκεί να ξέρετε τι να κάνετε.

Ο εγκλωβισμός πέους συμβαίνει όταν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης οι μυς του κόλπου της γυναίκας συστέλλονται (σφίγγουν) υπερβολικά γύρω από το πέος, καθιστώντας αδύνατο για τον άνδρα να το βγάλει έξω από τον κόλπο. Έτσι το ζευγάρι μένει “κολλημένο”.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να πού κρύβεται η λύση του μυστηρίου του γυναικείου οργασμού

 

Κατά τη διάρκεια της στύσης, το πέος γεμίζει με αίμα με αποτέλεσμα αυτό να σκληραίνει, ώστε να καταστεί εφικτή η διείσδυση. Όταν μια γυναίκα έχει οργασμό, οι πυελικοί μυς συσπώνται. Μερικές φορές, αυτές οι συσπάσεις κάνουν τα τοιχώματα του κόλπου να «κλείσουν» γύρω από το πέος του άντρα, γεγονός που καθιστά δύσκολο για εκείνον να αποσύρει το εν στύση πέος από τον κόλπο.

Και τώρα τι κάνουμε;

Κατ’ αρχήν μην πανικοβάλλεστε. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν δύο λύσεις για να … ξεκολλήσετε:

Διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, και στις περισσότερες των περιπτώσεων, αν χαλαρώσετε θα απελευθερωθείτε από μόνοι σας, χωρίς να χρειαστεί η μεταφορά σας σε κάποιο νοσοκομείο.

Όταν τελειώνει ο οργασμός της γυναίκας, οι συσπάσεις που έχουν προκαλέσει το πρόβλημα σταματούν και ο άντρας μπορεί να … αποσυρθεί.

Επίσης, μετά την εκσπερμάτιση του άντρα, το αίμα υποχωρεί από το πέος, εκείνο χάνει την στύση του και η αποκόλληση είναι και πάλι εύκολη.

Την προηγούμενη χρονιά καταγράφηκαν στις ΗΠΑ 176 περιπτώσεις, εγκλωβισμού του πέους και οι γιατροί στα επείγοντα κλήθηκαν να βοηθήσουν τους φλογερούς εραστές.