fbpx

Έτσι μπορείς να νιώσεις τον πολλαπλό οργασμό με εκείνη ή και μόνος σου!

Έτσι μπορείς να νιώσεις τον πολλαπλό οργασμό με εκείνη ή και μόνος σου!

Ο αντρικός οργασμός διαρκεί κατά μέσο όρο έξι δευτερόλεπτα. Ο γυναικείος, 23 δευτερόλεπτα… όμως εκείνη μπορεί να σε κάνει να ξεπεράσεις χρονικά τον γυναικείο με πολλαπλούς συνεχόμενους οργασμούς! Αυτό βέβαια μπορείς να το κάνεις και μόνος σου χωρίς εκείνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Σεξ στα όρθια! Έτσι θα το αντέξεις και θα το χαρείς!

 

Λέμε πολλά για τον γυναικείο οργασμό και προσπαθούμε να την κάνουμε να τον έχει… όμως δεν ασχολούμαστε με τον δικό μας τον αντρικό οργασμό και πως θα πετύχουμε την μεγαλύτερη ικανοποίηση, είτε με εκείνη, είτε χωρίς.

 

 

Αν βέβαια η κυρία είναι «μαστόρισσα» τότε είναι βέβαιο ότι σε …ξετινάξει δίνοντας σου την ικανοποίηση του πολλαπλού οργασμού. Αν όμως δεν είναι πρέπει να το κάνεις εσύ υποχρεώνοντας την να ακολουθήσει. Αν πάλι θες να νιώσεις το συναίσθημα του πολλαπλού οργασμού χωρίς εκείνην τότε υπάρχει η …παραδοσιακή μέθοδος της «χείρας».

Όμως πως γίνεται και πως επιτυγχάνεται ο πολλαπλός οργασμός σε έναν άντρα;

Ο ανδρικός οργασμός είναι το μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας που συμβαίνει μερικά δευτερόλεπτα πριν την εκσπερμάτωση, συνδυάζοντας μια πληθώρα ισχυρών σωματικών και εγκεφαλικών συμπτωμάτων που ξεκινούν και τελειώνουν από το όσχεο και το πέος. Εκείνη τη στιγμή, οι νευροδιαβιβαστές δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Είναι σαν να έχεις πατήσει το κόκκινο κουμπί γα να εκτοξευθούν οι πύραυλοι. Ο μόνος τρόπος να πετύχεις πολλαπλούς οργασμούς είναι να μη φτάσεις τους νευροδιαβιβαστές σου στο απροχώρητο. Αν το πετύχεις, θα διαπιστώσεις πως οι οργασμοί σε μια και μόνο συνουσία μπορεί να ξεπεράσουν τους δυο ή τρεις. Και αυτό, μπορεί να κάνει την ερωτική πράξη μια ανεπανάληπτη εμπειρία τόσο για σένα όσο και τη σύντροφό σου. Κυρίως, θα κάνει την εκσπερμάτωση αληθινά συγκλονιστική.

 

 

Η βιολογική εξήγηση του οργασμού είναι απλή: όταν το πέος τρίβεται σταθερά και επαναλαμβανόμενα, τα νεύρα στέλνουν σήμα στον αδένα του προστάτη να γεμίσουν οι όρχεις με σπερματικό υγρό. Τα τοιχώματα των σπερματοδόχων κυστών διαστέλλονται και ένα αίσθημα πίεσης φτάνει στον εγκέφαλο. Οι παλμοί της καρδιάς μπορεί να αγγίξουν τους 150, η αναπνοή επιταχύνεται, η θερμότητα του πέους αυξάνεται και, τελικά, το πέος συστέλλεται, οδηγώντας σε εκσπερμάτωση, εκεί λοιπόν είναι το κόλπο, που αν είναι μαστόρισσα θα σε κάνει να χτυπιέσαι από ηδονή!