fbpx

Έτσι μπορείς να πας διακοπές και με τους φίλους και με την κοπέλα σου!

Έτσι μπορείς να πας διακοπές και με τους φίλους και με την κοπέλα σου!

Το ότι έχεις σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις από την παρέα, όμως αυτό αποδεικνύεται ότι είναι δύσκολος συνδυασμός όταν πρόκειται για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Από τη μια θες να είσαι με την παρέα και από την άλλη η κοπέλας σου θέλει να πάτε διακοπές, μαζί τα δυο σας! Ένας σωστός άντρας προσπαθεί να τα συνδυάσει και τα δύο σε διαφορετικές ημερομηνίες. Ωστόσο πολλές φορές καταλήγει σε τσακωμούς και ακόμα και χωρισμό.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί το καλοκαίρι κάνεις το καλύτερο σεξ!

 

Οι περισσότεροι άντρες κάποια στιγμή πρέπει να το κάνουν. Δεν είναι και σωστό να παρατάς τελείως τους φίλους σου. Ούτε νομίζω οτι θα λατρέψει η κοπέλα σου να την πας διακοπές μαζί με πέντε μαντραχαλάδες. Πρόσεχε αυτά τα πράγματα για να μην τσακωθείς.

Δες τι μπορείς να κάνεις και να τα συνδυάσεις όλα χωρίς πρόβλημα:

 

Μοίρασε σωστά τις μέρες

Πας 5 μέρες με τα παιδιά στο νησί. Και κανονίζεις τριήμερο με την κοπέλα σου. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να σκεφτεί οτι την παραμελείς και οτι προτιμάς τους φίλους σου. Και δεν θα έχει και εντελώς άδικο. Προσπάθησε να κανονίσεις τουλάχιστον ίδιες μέρες για να μην νιώσει άσχημα. Εσένα θα σου άρεσε να κανονίσει δύο ημέρες μαζί σου και 6 σε νησί με τις φίλες της;

 

Να απαντάς στο κινητό

Πολλές φορές εμείς οι άντρες είμαστε τόσο στον κόσμο μας που ξεχνάμε τελείως να κοιτάμε το κινητό. Ή περνάμε τόσο καλά που δεν δίνουμε σημασία. Ωστόσο το πιθανότερο που θα συμβεί άμα γίνει αυτό είναι να σου κάνει 20 κλήσεις η κοπέλα σου και μετά να αρχίσει να κάνει σενάρια στο μυαλό της. Αυτό θα οδηγήσει εν τέλη σε τσακωμό.

 

Μη την πάρεις ή απαντήσεις ποτέ ενώ είσαι μέσα στο club

Πρόσπαθησε τον χρόνο που περνάς μιλώντας με αυτήν να είναι εκτός μπαρ-club. Πολλές φορές άμα το ανοίξεις μέσα γίνεται το εξής, δεν ακούγεται τίποτα και δημιουργείται περιττός εκνευρισμός. Μετά αρχίζει και σκέφτεται αρνητικά σενάρια, όπως τα περισσότερα ανθρώπινα μυαλά και δεν οδηγεί σε καλό. Δώσε καλύτερα σημεία ζωής με κάνα μήνυμα ή απλα βγες απέξω απο το club για να συνεννοηθείς καλύτερα.

 

Μην ανεβάσεις φωτογραφία με άλλη κοπέλα

Βγάλε όσες φωτογραφίες θέλεις. Με όποιον θέλεις.Καλύτερα όμως να μην ανεβάσεις φωτογραφία με άλλη κοπέλα. Δεν έχει σχέση άμα είσαι πιστός ή όχι, όταν η κοπέλα σου θα δει φωτογραφία με άλλη (ή άλλες) κοπέλες πολύ πιθανό να φανταστεί τα χειρότερα. Εκτός άμα είστε το ζευγάρι με 100% εμπιστοσύνη, τότε πάω πάσο. Άλλα για τους περισσότερους ισχύει αυτό. Βρίσκεσαι ήδη σε ένα περιβάλλον που την ανησυχεί ύπο επιρροή των φίλων σου (και πολύ πιθανά αλκοόλ). Μην την κάνεις άδικα να ανησυχεί. Φαντάσου πως θα ένιωθες με το ανάποδο σενάριο.