fbpx

Έτσι συνδυάζεις σωστά τα ρούχα σου στον λίγο χρόνο που έχεις το πρωί

Έτσι συνδυάζεις σωστά τα ρούχα σου στον λίγο χρόνο που έχεις το πρωί

Σου αρέσει να νιώθεις άνετα με τα ρούχα σου και αποφεύγεις τα κοστούμια και τις πολύ επίσημες ενδυμασίες; Πολύ καλά κάνεις αλλά αυτό κάθε πρωί είναι μάλλον μπελάς να προσπαθείς να συνδυάσεις τα ρούχα σου και να βγεις στιλάκι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η καλύτερη στάση για να απολαύσεις το outdoor σεχ

 

Το σίγουρο είναι ότι δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεση σου για να ψάξεις να βρεις ρούχα κάθε πρωί. Όπως και να έχει, ένα πράγμα θα πρέπει να θυμάσαι: το να φοράς καθημερινά ρούχα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχεις χάλια εμφάνιση. Κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς και επιλέγοντας το κατάλληλο μέγεθος για εσένα, μπορείς να φαίνεσαι στυλάτος και μοντέρνος ακόμη και με τα καθημερινά σου ρούχα.

Και αρχίζουμε από τα χρώματα:

Η αντρική μόδα αλλάζει συνεχώς και είναι καλό να την ακολουθείς αν θέλεις να συμβαδίζεις με τον υπόλοιπο κόσμο. Η μόδα όμως δεν είναι μόνο τα ρούχα που φοράμε. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις κομμάτια που να είναι in fashion για να συμβαδίσεις. Ο τρόπος που συνδυάζεις τα ρούχα σου αλλά και τα χρώματα που χρησιμοποιείς είναι εξίσου σημαντικά.

Τα πιο must χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αναδείξεις το στυλ σου είναι το κόκκινο, το μπλε, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Αυτό που έχεις να κάνεις για αρχή είναι να επιλέξεις το χρώμα που σου αρέσει. Έπειτα, μπορείς να το συνδυάσεις με λιγότερο έντονα χρώματα για να δώσεις περισσότερη έμφαση στο χρώμα που έχεις επιλέξει να αναδείξεις.

Κατά τα άλλα αν σου αρέσουν τα σκούρα ρούχα, μπορείς να συνδυάσεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις, όπως το μαύρο με το σκούρο γκρι, και να έχεις το απόλυτο outfit. Για να σπάσεις λίγο τη μονοτονία, επέλεξε να φορέσεις ένα λευκό παπούτσι και μερικά αξεσουάρ.

Μπορεί να μην είσαι τύπος που φοράει πουκάμισα, αλλά ίσως υπάρξουν περιπτώσεις που θα ήθελες να φορέσεις κάτι διαφορετικό. Ένα λευκό ή με σχέδια πουκάμισο μαζί με ένα μαύρο τζιν ή chinos παντελόνι αποτελεί υπέροχο συνδυασμό. Μπορείς, επίσης, να επιλέξεις κι ένα πουκάμισο σε έντονη απόχρωση του μπλε και να το συνδυάσεις με ένα μπλε σκούρο παντελόνι. Κι εδώ τα λευκά παπούτσια έχουν την τιμητική τους καθώς έρχονται σε αντίθεση με το παντελόνι.

Μπορείς, όμως, να παίξεις με τα χρώματα και να επιλέξεις ένα γκρι φανελάκι μαζί με τζιν παντελόνι και λίγο πιο επίσημα παπούτσια. Προτίμησε η ζώνη, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου να είναι στις ίδιες αποχρώσεις για να υπάρχει ενότητα στο σύνολο σου. Μπορείς, επίσης, να κάνεις αντίθετο συνδυασμό και να φορέσεις ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι μαζί με ένα σκούρο πουκάμισο.