fbpx

Έχεις καταπληκτικό σώμα και δεν μπορείς να ρίξεις ούτε μια γυναίκα; Μάθε τι άλλο σου λείπει

Έχεις καταπληκτικό σώμα και δεν μπορείς να ρίξεις ούτε μια γυναίκα; Μάθε τι άλλο σου λείπει

Δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Εύκολα λοιπόν μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι μια γυναίκα δεν ψάχνει μόνο την εμφάνιση και το γυμνασμένο σώμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά η εικόνα του κορμιού σου επηρεάζει το σεξ;

 

Ας δούμε το πράγμα από μια άλλη πλευρά.

Αν είσαι αντικειμενικά ωραίος άντρας με γυμνασμένο σώμα, θεωρητικά θα έχεις πολλές επιτυχίες με τις γυναίκες, κάτι που δεν θα συμβαίνει, αν είσαι κάτω του μετρίου.

Όμως, πόσες φορές έχεις δει γνωστούς και φίλους που διαθέτουν την εμφάνιση και το σώμα, αλλά είναι μόνοι τους, όταν άλλοι με όχι τόσο καλή εμφάνιση, τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα;

Από την άλλη, πόσες φορές έχεις δει πολύ όμορφες γυναίκες να κυκλοφορούν με άντρες που είναι αντικειμενικά πολύ κάτω του μετρίου και με άσχημο σώμα;

Αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο έχουμε κουβεντιάσει στο παρακάτω επεισόδιο του podcast μας, Apla+Andrika.

Η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι υπάρχουν διαφορετικές οπτικές γωνίες, τις οποίες πρέπει να εξετάσεις.

Δεν χρειάζεσαι γυμνασμένο σώμα μοντέλου.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι μπορείς να παραμελείς το σώμα σου.

Η εμφάνιση, το ντύσιμο και το κούρεμα είναι σημεία που κάθε άντρας μπορεί εύκολα να βελτιώσει και σίγουρα θα συμβάλλουν στην αύξηση της αυτοπεποίθησης σου.

Ακόμη η γυμναστική θα σε βοηθήσει να φτάσεις το σώμα σου σε ένα καλό επίπεδο που θα είναι καλό για τον εαυτό και την υγεία σου, που είναι το κυριότερο.

Όσον αφορά στο φλερτ, ήδη αναφέραμε τι έλκει τις γυναίκες, αλλά το παρακάτω παράδειγμα, θα σε κάνει να διαπιστώσεις, γιατί ο εσωτερικός κόσμος μετρά περισσότερο.

Φαντάσου ότι μιλάς με μια γυναίκα, η οποία δε σου αρέσει και δε θέλεις να φλερτάρεις.

Αυτομάτως, δεν έχεις άγχος και της μιλάς με μεγάλη άνεση, εκφράζοντας τον εαυτό και τις απόψεις σου.

Μετά από λίγη ώρα και αφού έχετε κάνει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, έχετε γελάσει και περνάτε όμορφα, αρχίζεις να αισθάνεσαι μέσα σου κάτι διαφορετικό για την κοπέλα και την βρίσκεις όλο και πιο ελκυστική.

Βλέπεις λοιπόν ότι υπάρχουν στοιχεία της προσωπικότητας που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποιον.