fbpx

Αλέξης Παππάς: Από το διεθνές modeling στα ελληνικά τηλεπαιχνίδια!

Αλέξης Παππάς: Από το διεθνές modeling στα ελληνικά τηλεπαιχνίδια!

Ο Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στη διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους ξένων περιοδικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Δάνος είναι ανερχόμενος influencer με προσεγμένο προφίλ στο Instagram

Η εμφάνισή του, αλλά και η αγάπη του για τη γυμναστική και το ποδόσφαιρο τον βοήθησαν να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα να ποζάρει για μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel. Έγινε γνωστός, όπως λέει, ως «Alexis from Greece» και ταξίδεψε σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Ρίο για τη δουλειά του.

 

 

Ο Αλέξης Παππάς όσο βρισκόταν στην Αμερική έκανε μαθήματα υποκριτικής. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια», ενώ ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο τηλεπαιχνίδι «Κάνε Παζάρι», μια αναβίωση του «Μεγάλου Παζαριού» πριν από μερικά χρόνια.

 

 

Πριν από δύο χρόνια δέχθηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και βρέθηκε στο καστ της σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις». Πολλά έχουν γραφτεί για την αποχώρησή του από τη σειρά, πριν από μερικούς μήνες, με τον ρόλο του να αναλαμβάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Δηλαδή, τη θέση του στη σειρά πήρε ένας παλαιότερος παίκτης του «Survivor», ο οποίος επίσης υπήρξε μοντέλο και στη συνέχεια μεταπήδησε στην υποκριτική.

 

 

Το Bachelor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης και ο Αλέξης Παππάς έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του ως εργένης και ο Αλέξης βρέθηκε σε ένα ακόμα ελληνικό τηλεπαιχνίδι ξεχνώντας την διεθνή του καριέρα. Εδώ και κάποιες ημέρες, ο πρώην παίκτης του Survivor μάς συστήνεται σε στιλ πράκτορα 007, με το τριαντάφυλλο στο χέρι, έτοιμος να διεκδικήσει τον έρωτα μέσα από το ριάλιτι του Alpha, γνωρίζοντας 21 γυναίκες που θέλουν να του κλέψουν την καρδιά.

 

 

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων του «Survivor 4», που απέκτησε τη φήμη του «κακού», όπως έγραφαν τα σχόλια στο Twitter, είναι 36 ετών και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία.

 

 

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αλέξης Παππάς, τον ενόχλησαν πολύ δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έχει αλβανική καταγωγή. «Ανήκω σε μια μειονότητα ελληνική, η οποία παλεύει καθημερινά να διατηρήσει τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας ζωντανά εκεί», έλεγε χαρακτηριστικά.

Πριν ακόμη ανακαλύψει τον κόσμο των φλας και της πασαρέλας, σπούδασε ηλεκτρολόγος-ψυκτικός σε νυχτερινό σχολείο. Εανε πολλές χειρωνακτικές δουλειές, όπως στην οικοδομή ή σε θερμοκήπια, ώσπου μια σύντροφός του τον έπεισε να επισκεφθεί ένα γραφείο μοντέλων για να κερδίσει με αργά και σταθερά βήματα την διεθνή αναγνώριση.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Pappas (@alexispapas)


Όπως έχει δηλώσει ο Αλέξης Παππάς, στο παρελθόν φοβόταν τα αεροπλάνα, ωστόσο έχει τιθασεύσει τη φοβία του, αφού τα ταξίδια ήταν βασικό κομμάτι της δουλειάς του.