fbpx

Αμάνικο μπουφάν: Ο φίλος του στυλ σου στον άστατο καιρό του φθινοπώρου

Αμάνικο μπουφάν: Ο φίλος του στυλ σου στον άστατο καιρό του φθινοπώρου

Φθινόπωρο η εποχή του χρόνου που τη μια παγώνεις και την αμέσως επόμενη «σκας».

Οι ενδιάμεσες επιλογές είναι εκείνες που τελικά αποδεικνύονται ιδανικές – όχι πολύ ζεστά, ούτε ιδιαίτερα δροσερά ρούχα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πώς να έχεις το καλύτερο ντύσιμο με τα λιγότερα χρήματα!

 

Τι πιο βολικό λοιπόν από ένα μπουφανάκι χωρίς μανίκια, σωστά; Ένα αμάνικο τζάκετ είναι μεγαλύτερο στιλιστικό challenge σε σχέση μ’ εκείνο με τα μανίκια. Αυτό γιατί πολλές φορές το γιλέκο σου βρίσκεται στο μεσαίο επίπεδο και απαιτεί σωστό layering, την πιο δύσκολη υπόθεση των στυλιστικών συνδυασμών.

 

 

Το αμάνικο puffer vest έχει το πλεονέκτημα πως πηγαίνει με όλα και συμφέρει.

Επιπλέον, μπορείς να το φορέσεις τόσο σε smart casual outfit όσο και σε athleisure. Έπειτα θα βρεις το πολύ ελαφρύ vest που είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες που δεν κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.

 

 

Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις και σαν mid-layer πάνω από ένα πουκάμισο και κάτω από ένα σακάκι ή ανάμεσα από μια αθλητική μπλούζα κι ένα μπουφάν με μακρύ μανίκι. Ειδική αναφορά απαιτείται και στο αμάνικο γιλέκο του εκδρομέα που είναι αυτό που χρειάζεσαι στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

Όχι μόνο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στην αλλαγή θερμοκρασίας από την πόλη στο βουνό αλλά θα σου επιτρέψει και να κάνεις τις δραστηριότητες που αγαπάς, είτε πρόκειται για ποδηλασία, ορειβασία ή περπάτημα.

Σ’ αυτή την περίπτωση, προτιμώνται τα έντονα χρώματα και το φερμουάρ ακόμη και στις τσέπες.

Κλείνοντας, θα αναφέρω το αμάνικο γιλέκο που βολεύει όσους θέλουν να προβάλουν τα χρήματα τους, επιδίωξη που εξυπηρετεί η logomania της εποχής.