fbpx

Ανακάλυψε αν είσαι πραγματικά ρομαντικός άντρας ή προσποιείσαι

Ανακάλυψε αν είσαι πραγματικά ρομαντικός άντρας ή προσποιείσαι

Οι άντρες είναι ρομαντικοί, όχι βέβαια όσο οι γυναίκες. Οι περισσότεροι όμως πνίγουμε τον ρομαντισμό στα ενδότερα του εαυτού μας επειδή απλά …είμαστε άντρες και μας έμαθαν ότι οι άντρες είναι σκληροί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί τα μάτια είναι εκείνα που …ρυθμίζουν το πάθος στο σεξ

 

Αν σου έχουν μάθει ότι ο ρομαντισμός μειώνει τον ανδρισμό σου, τότε ζεις σε ένα μεγάλο ψέμα! Ο ρομαντισμός, όμως, δεν είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα, η απαλή μουσική και οι βόλτες δίπλα στη θάλασσα. Είναι περισσότερο τρόπος συμπεριφοράς που αν τον διαχειριστείς σωστά μετατρέπεται στο μεγαλύτερο όπλο γοητείας που έχεις στα χέρια σου.

Δες τι παίζει και αποφάσισε αν πρέπει να βγάλεις τον ρομαντισμό από μέσα σου

 

  • Δείξε τον αληθινό εαυτό σου

Ο ρομαντισμός πηγάζει από μέσα μας, φανερώνει αυτό που νιώθουμε και δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας προσποιητής συμπεριφοράς. Όταν ο άντρας νιώθει άνετα με τη γυναίκα που έχει δίπλα του, όταν εκδηλώνεται αυθόρμητα και ειλικρινά, τότε η ρομαντική διάθεση εκφράζεται χωρίς σχεδιασμό και κερδίζει τις εντυπώσεις.

 

  • Κόψε την γκρίνια

Γκρίνια και ρομαντισμός δεν πάνε μαζί. Όταν μια γυναίκα κάνει κάτι που σας ενοχλεί μην αρχίζετε την γκρίνια. Μια ολιγόλεπτη συζήτηση και μια καλή εξήγηση αρκούν. Αν αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και χωρίς εντάσεις, τότε το κέρδος θα είναι όλο δικό σας. Αυτή η συμπεριφορά θα της φανεί τόσο ρομαντική που θα της μείνει αξέχαστη.

 

  • Κοίταξέ τη στα μάτια

Κοιτάξτε τη γυναίκα που έχετε απέναντι σας βαθιά μέσα στα μάτια με όλη σας την ειλικρίνεια. Θα έρθει σε αμηχανία, θα καταλάβει πόσο τη θέλετε, θα νιώσει τη δύναμη του βλέμματος σας. Ένα από τα πιο ρομαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να κοιτάτε τη σύντροφό σας στα μάτια. Όλα τα’ άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

 

  • Χάρισε μικρά δώρα

Τα μικρά δώρα έχουν ένα καλό. Δεν περιλαμβάνουν το πονηρό συμφέρον της ανταποδοτικότητας. Είναι απλά μικρές, άξαφνες κινήσεις, που σπάνε τη ρουτίνα και δείχνουν το ενδιαφέρον σας. Μπορεί κάθε γυναίκα να ονειρεύεται ένα μονόπετρο αλλά μόνο ασήμαντα δεν της μοιάζουν τα μικρά δώρα που παίρνει από εσάς σε ανύποπτο χρόνο.

 

  • Κράτησέ της το χέρι

Φαίνεται απλό κι όμως είναι δύσκολο. Σκεφτείτε την καθημερινότητα με τη σύντροφό σας και μετρήστε τώρα πόσες φορές κρατάτε το χέρι της. Είναι λίγες και γι’ αυτό ευθύνεστε και οι δύο. Γι’ αυτό κάντε εσείς την αρχή. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από το να της κρατήσετε το χέρι την επόμενη φορά που θα σας δοθεί η ευκαιρία.

 

  • Δείξε της ενδιαφέρον

Αν δείξετε σε μια γυναίκα ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντά της τότε θα σας παραδοθεί άνευ όρων. Ο ρομαντισμός που πηγάζει από το ενδιαφέρον, δίνει μια ουσιαστική ώθηση στη σχέση και οδηγεί στο να σας συνδέουν περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν.