fbpx

Ανακάλυψε τις καλύτερες παραλίες της Πάρου και των Κυκλάδων με ένα φουσκωτό ταχύπλοο!

Ανακάλυψε τις καλύτερες παραλίες της Πάρου και των Κυκλάδων με ένα φουσκωτό ταχύπλοο!

Η Πάρος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων με πολύ ωραίες παραλίες που για να τις χαρείς ο καλύτερος τρόπος είναι να τις προσεγγίσεις από τη θάλασσα με ένα φουσκωτό ταχύπλοο σκάφος!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα περάσεις καλά αν βρεθείς καλεσμένος σε σκάφος!

 

Και δεν είναι μόνο οι παραλίες της Πάρου, είναι και της Αντίπαρου, των Κυκλάδων αλλά και όλων των άλλων μικρών νησιών και βραχονησίδων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή!

 

 

Φτάνεις λοιπόν στο νησί με το αεροπλάνο ή με πλοίο και η G3 Boats έχει τα σκάφη και τις προτάσεις για να και να περάσεις καλά ακόμα και αν δεν έχεις δίπλωμα χειριστού ταχυπλόου! Μπορείς να νοικιάσεις σκάφος με καπετάνιο που θα σας πάει σε μαγευτικές παραλίες με καταγάλανα καθάρια νερά!

 

 

Η G3 Boats είναι μια δυναμική εταιρία που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σκαφών αναψυχής στην Πάρο και στις Κυκλάδες ενώ διαθέτει έναν στόλο σκαφών με εξειδίκευση σε φουσκωτά σκάφη.

 

 

Αν έχεις το κατάλληλο δίπλωμα εσύ και η παρέα σου μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκάφος για μια ή μισή μέρα και οι άνθρωποι της G3 Boats θα σας προτείνουν ρότες για παραλίες που σίγουρα θα περάσετε καλά.

 

 

Αν δεν έχεις δίπλωμα, εσύ και η παρέα σου πολύ απλά νοικιάζετε σκάφος με κυβερνήτη που γνωρίζει όλες τις μικρές, ίσως ερημικές αλλά και πολύ όμορφες παραλίες και σίγουρα θα κάνετε μια πολύ άνετη και όμορφη εκδρομή.