fbpx

Αναρρίχηση στο …σαλόνι του σπιτιού του επειδή δεν μπορεί να πάει στα βουνά λόγω lockdown

Αναρρίχηση στο …σαλόνι του σπιτιού του επειδή δεν μπορεί να πάει στα βουνά λόγω lockdown

Είναι πρωταθλητής αναρρίχησης και φοιτητής ιατρικής και βρήκε την καλύτερη ιδέα για να συνεχίσει να προπονείται ακόμα και σε καιρό καραντίνας, που; Στο σαλόνι του σπιτιού του όπου έφτιαξε έναν τοίχο αναρρίχησης !

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι λόγοι που μπορούν να σε οδηγήσουν στην αναρρίχηση

 

Ο Μάνθος Βαλσαμίδης από την Ξάνθη έχει συμμετάσχει σε Βαλκανικούς αγώνες αλλά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα αναρρίχησης με πολλές διακρίσεις. Βέβαια, αυτήν την περίοδο που τα κέντρα άθλησης είναι κλειστά, δεν μπορούσε προπονηθεί, οπότε έπρεπε να βρει έναν τρόπο για να μη χάσει την επαφή του με το αγαπημένο του άθλημα. Και τον βρήκε. Μάλιστα στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε φωτογραφίες από την κατασκευή του τοίχου αλλά και την προπόνηση που κάνει.

 

 

Και μην φαντάζεστε ότι ο Μάνθος έχει κανένα τεράστιο σπίτι με τεράστιο σαλόνι, αλλά αν θες να κάνεις δουλειά, όλα γίνονται!

 

 

Ο ίδιος και ο πατέρας του έστησαν στο σαλόνι του φοιτητικού του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, μια μερικώς έτοιμη πίστα και δημιούργησε τον δικό του τοίχο αναρρίχησης.

 

 

Αν και προτιμά τα φυσικά βράχια από τους τεχνητούς τοίχους, ωστόσο είπε ότι η Θεσσαλονίκη δεν έχει πολλές επιλογές σε σχέση με την Αθήνα, ειδικά για κάποιον προχωρημένο, που αναζητά μια πρόκληση, όπως είναι ο ίδιος.