fbpx

Αν έχει αυτά τα «4» στοιχεία τότε είναι η τέλεια γυναίκα

Αν έχει αυτά τα «4» στοιχεία τότε είναι η τέλεια γυναίκα

Τι θέλει ένας άντρας από μία γυναίκα! Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά αν ήθελε μόνο ένα ωραίο σώμα και ένα σέξι πρόσωπο, που συνήθως αυτά του αρκούν όταν αυτό που ζητά είναι το sex!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πόσο έτοιμος μπορεί να είσαι όταν ξυπνά η ερωτική ορμή της γυναίκας;

 

Ωστόσο, όταν το πράγμα το βλέπει κάπως αλλιώς, και είναι διατεθειμένος να κάνει και κάτι παραπάνω, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Λεπτομέρειες, οι οποίες είναι ικανές είτε να σε ενθουσιάσουν ή να σε ξενερώσουν!

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια πράγματα, τα οποία ένας άντρας εύχεται να είχε η γυναίκα που του αρέσει, αλλά μάλλον θεωρεί κάπως παράλογο να το… εκφράσει!

 

  1. Να τρώει

Όταν μία γυναίκα απολαμβάνει το φαγητό της και δεν ντρέπεται να το κάνει ακόμα και μπροστά σε κόσμο, ή στον άντρα με τον οποίο έχει βγει ραντεβού, δίνει το μήνυμα ότι είναι σε θέση να αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και να απολαμβάνει τις μικρές χαρές, ηδονές, της ζωής!

 

 

  1. Να κάνει την πρώτη κίνηση

Μπορεί από παλιά, πολύ παλιά, να έχει επικρατήσει ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και ότι αυτός οφείλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα, αλλά ξέρεις, κάποιες φορές είναι κουραστικό και ψυχοφθόρο! Οι επιθετικές γυναίκες κατά βάθος μας αρέσουν, στην αρχή ίσως σε φρικάρουν αλλά στη συνέχεια σου λύνουν τα χέρια!

 

 

  1. Λατρεύουν το σικ ντύσιμο

Αν δεις στο δρόμο μία κοπέλα με υπερβολικά κοντή φούστα και μπουστάκι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γυρίσεις να κοιτάξεις, αλλά την γυναίκα σου, αυτή που βλέπεις πιο σοβαρά, την θέλεις και σέξι! Όχι φυσικά και δεν την θέλεις καλόγρια, με μακριές φούστες και ζιβάγκο, αλλά ο άντρας εκτιμά πολύ την αίσθηση του στιλ στη γυναίκα, και τον τρόπο που καταφέρνει να φαίνεται θηλυκή και αισθησιακή χωρίς να τα πετάει όλα έξω! Θέλει ας πούμε να νιώθει ότι συνοδεύεται από μία Χολιγουντιανή star, η οποία ακόμα και κάτι σχετικά συντηρητικό να φοράει, είναι τόσο λαμπερή και σέξι, που έτσι κι αλλιώς τα βλέμματα θα τα τραβήξει!

 

 

  1. Να ξέρει να παραγγείλει το ποτό της

Οι γυναίκες με αντρικές συνήθειες δεν εκτιμώνται και πολύ!!! Αλλά, το να ξέρει να παραγγείλει το ποτό της, και κυρίως να ξέρει τι της αρέσει και τι είναι αυτό που θέλει, είναι γοητευτικό και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο. Δεν είπαμε εννοείται να είναι μπεκροκανάτα, και να γίνετε λιώμα στο ραντεβού, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία γυναίκα η οποία θα βγει, δεν ξέρει τι θέλει να πιει, να παραγγέλνει το ίδιο με σένα και τελικά να μην της αρέσει! Όσο να πεις αυτό, δείχνει λίγη ανωριμότητα, λίγη έλλειψη αυτοπεποίθησης, ή και όλα μαζί!