fbpx

Αν έχει αυτές τις φαντασιώσεις τότε σίγουρα θα σε …δέσει!

Αν έχει αυτές τις φαντασιώσεις τότε σίγουρα θα σε …δέσει!

Τα φετίχ υπάρχουν και επηρεάζουν την ερωτική ζωή όλων όμως τι γίνεται αν καταπιέζεις για διάφορους λόγους αυτό που πραγματικά σου αρέσει.

Διάφοροι λόγοι που συνήθως έχουν να κάνουν με ταμπού αποκλείουν την υλοποίηση των φετίχ ή οδηγούν στον πληρωμένο έρωτα με άγνωστες συνέπειες ή το χειρότερο δεν οδηγούν πουθενά και σε καταπιέζουν!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι είδους εσώρουχα θέλεις εκείνη να φοράει;

 

Και δεν είναι μόνο η καταπίεση αλλά το θέλω της συντρόφου αφού μπορεί εκείνη να έχει αυτή τη φαντασίωση.

Αν θεωρείς λοιπόν ότι η θέση του άντρα είναι κυρίαρχη και δεν είναι δυνατόν να υποστεί δέσιμο από τη γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ έχει καλώς! Αν όμως βλέποντας ας πούμε μια ταινία σου έρχεται στιγμιαία αυτή η φαντασίωση βάζοντας τον εαυτό σου στη θέση του δεμένου και εσύ την απορρίπτεις αμέσως τότε είναι βέβαιο ότι καταπιέζεις τον εαυτό σου.

 

 

Από την άλλη καταπιέζεις τη σχέση σου αν αρνηθείς να σε δέσει έστω και μια φορά ενώ γνωρίζεις ότι αυτό είναι το φετίχ της.

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να επηρεάσουν θετικά τη σεξουαλική επιθυμία προκαλώντας αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης του ατόμου. Αν και η φαντασίωση αποτελεί προσωπικό θέμα του καθενός συχνά ζευγάρια που μοιράζονται τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις μπορεί να έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή έχοντας τη δυνατότητα απελευθέρωσης από εντάσεις ή πιθανές φοβίες. Επίσης οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να συμβάλλουν στην αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης να αυξήσουν την ένταση του οργασμού καθώς και να μεγαλώσουν τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μια πολύ συχνή ερωτική φαντασίωση είναι το σεξ με δεμένα χέρια. Οι περισσότεροι και περισσότερες έχουμε την τάση να ελέγχουμε το παιχνίδι του έρωτα με τα δάχτυλά μας και τα χέρια μας. Τι μπορεί να συμβεί όμως αν τολμήσουμε να αφήσουμε τον εαυτό μας εντελώς ελεύθερο και να παραδοθούμε στα χέρια του συντρόφου μας;

Δες δυο χαρακτηριστικές φαντασιώσεις:

 

 

  1. Η φαντασίωση της αποπλάνησης

Πολλοί άντρες ερεθίζονται στη σκέψη ότι η σύντροφός τους θα κυριαρχήσει πάνω τους και θα μπορεί να κάνει ό τι εκείνη επιθυμεί . Η πιο απλή μορφή αποπλάνησης στο σεξ είναι το να δέσει η σύντροφός τα χέρια σου στο κρεβάτι ή απλά πίσω από τα χέρια.. Έτσι νιώθεις την ηδονή της απόλυτης παράδοσης. Βέβαια είναι σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη αφού η συναισθηματική ανασφάλεια μπορεί να της στερήσει τη σεξουαλική της επιθυμία.

 

 

  1. Όταν εκείνη μόνο έχει το φετίχ να σε δέσει…

Παίρνει το παιχνίδι στα χέρια της. Η φαντασίωση αυτή μπορεί να δράσει απελευθερωτικά για κάθε γυναίκα ακόμα και για τις γυναίκες εκείνες που ίσως έχουν λίγο παραπάνω αναστολές. Μπορεί για παράδειγμα εσύ να μην θέλεις να σε δέσει αλλά για εκείνη να είναι το απόλυτο φετίχ της. Είναι βέβαιο ότι αξίζει να δοκιμάσεις αφού θα απελευθερωθεί και θα χρησιμοποιήσει τεχνικές που ποτέ άλλοτε δε θα τολμούσε να κάνει όπως δηλαδή το στοματικό σεξ ακόμα και χάδια σε μέρη του σώματος του άνδρα που ποτέ δεν έχει ξαναδοκιμάσει.