fbpx

Αν αγαπάς τις γάτες μάθε γιατί θα έχεις επιτυχία και στο …κρεβάτι!

Αν αγαπάς τις γάτες μάθε γιατί θα έχεις επιτυχία και στο …κρεβάτι!

Στους περισσότερους άντρες αρέσουν οι σκύλοι, αν όμως σε σένα αρέσουν οι γάτες μην σκας, αφού αν σου αρέσουν οι γάτες τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να έχεις επιτυχίες στις γυναίκες.

Και γιατί γίνεται αυτό; Επειδή οι γυναίκες όταν φαντάζονται έναν άντρα φιλόζωο συνήθως κάνουν την εικόνα να έχει σκύλο και να τον βγάζει βόλτα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Κι όμως τα αρκουδάκια δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση!

 

Θεωρούν υποσυνείδητα, ότι οι άντρες είναι «φτιαγμένοι» για να έχουν ως κατοικίδιό τους ένα σκύλο, ιδιαίτερα ένα μεγαλόσωμο ζώο γεμάτο δύναμη και ενέργεια, ενώ οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο τη συντροφιά μιας τρυφερής και ήσυχης γατούλας.

Όταν λοιπόν βλέπουν ότι ο άντρας έχει γάτα χαίρονται –ίσως επειδή και εκείνες λένε ότι είναι …γατούλες- και χαίρονται για τους εξής λόγους:

 

Επειδή σέβεται

Ο άντρας που αγαπάει τις γάτες έχει μάθει να σέβεται την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Καθώς οι γάτες είναι πιο αυτόνομες από τους σκύλους, η συμβίωσή του με γάτες του έχουν διδάξει ότι μια υγιής σχέση δεν βασίζεται μόνο στην αφοσίωση, αλλά και στον αμοιβαίο σεβασμό του προσωπικού χώρου και χρόνου κάθε συντρόφου.

 

Κατανοεί τις δυσκολίες μιας σχέσης

Κατανοεί ότι κάθε σχέση έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Δεδομένου ότι οι γάτες είναι απρόβλεπτα ζώα, με απότομες αλλαγές διάθεσης, καταλαβαίνει και αποδέχεται το γεγονός ότι μια ερωτική σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της.

 

Δεν απορρίπτει την …θηλυκή πλευρά του

Δεν απορρίπτει τη «θηλυκή» πλευρά του. Ή τουλάχιστον τα στοιχεία του χαρακτήρα του που η κοινωνία θεωρεί «γυναικεία», όπως είναι η επιλογή της συντροφιάς μιας γάτας και όχι ενός σκύλου. Δεν κολλάει σε κλισέ, αλλά αγκαλιάζει απενοχοποιημένα και τα «γυναικεία» και τα «αντρικά» χαρακτηριστικά του, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Έτσι, βρίσκει και περισσότερα κοινά σημεία αναφοράς με τη σύντροφό του.

 

Έχει αυτοπεποίθηση

Οι γάτες δεν κολακεύουν το «εγώ» μας, καθώς επιζητούν την παρέα μας μόνο όταν το έχουν πραγματικά ανάγκη, χωρίς να είναι διαρκώς προσκολλημένες σε εμάς. Ένας άντρας που προτιμά τις γάτες από τους σκύλους, λοιπόν, είναι πιθανότερο να έχει αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να μην αναζητά διαρκώς την επιβεβαίωση από τη σύντροφο ή… το κατοικίδιο ζώο του.

 

Έχει αίσθηση του χιούμορ

Βασικά αυτό αφορά όλους τους φιλόζωους, χωρίς όμως οι άντρες που αγαπούν τις γάτες να αποτελούν εξαίρεση. Γιατί ποιος μπορεί να «τρολάρει» μια στιγμή τρυφερότητας και αγάπης καλύτερα από ένα pet, όπως είναι μια γατούλα που ενώ σου κάνει πατουσάκια, ξαφνικά αποφασίζει για ανεξήγητο λόγο να σταματήσει το «ζύμωμα» και να γλείψει τον πισινό της;