fbpx

Αν δεν θες το …δάσος μάθε σε ποια σημεία πρέπει να κάνεις αποτρίχωση!

Αν δεν θες το …δάσος μάθε σε ποια σημεία πρέπει να κάνεις αποτρίχωση!

Σύμφωνα με τις έρευνες, οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που δεν έχουν έντονη τριχοφυΐα. Όλο και περισσότεροι, τα τελευταία χρόνια, επιδίδονται σε μεθόδους αποτρίχωσης, σε τέτοιο βαθμό ώστε να έχουν καλύτερη ξυρισμένη γάμπα από μία γυναίκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιείς για να δείχνεις ωραίος!

 

Βέβαια, αν και τα γούστα των γυναικών διαφέρουν, υπάρχουν μερικά κοινά σημεία στους άντρες που είτε τα θέλουν λεία, είτε την θέλουν την τρίχα βρε αδερφέ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί πρέπει να προτιμάς την ασπρόμαυρη επιλογή στο ντύσιμο

 

Παρακάτω θα αναλύσουμε τα “όχι” και τα “ναι” σε μεθόδους και τρόπους αποτρίχωσης για να ενεργήσεις αναλόγως:

  • Ψαλίδισμα στη μασχάλη: ΝΑΙ

Η μασχάλη είναι ένα από τα σημεία του αντρικού σώματος στα οποία οι γυναίκες αναμένουν να δουν τρίχες και να τις αποδεχτούν. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα αφήσεις τις τρίχες να μετατραπούν σε μια οργιώδη ζούγκλα. Διατηρώντας τις τρίχες κάτω από τις μασχάλες σε εύλογο μήκος, επιτυγχάνεις δυο σκοπούς: θα δείχνεις πιο σέξι και θα ιδρώνεις λιγότερο, με συνέπεια να μυρίζεις καλύτερα. Και η μυρωδιά, προσθέτει ακόμη περισσότερους πόντους στη σεξουαλικότητά σου.

  • Ξυρισμένες μασχάλες: ΟΧΙ

Όπως προαναφέρθηκε, το γυναικείο μάτι περιμένει να δει τρίχα μόλις ένας άντρας σηκώνει τα χέρια ψηλά. Αν δεν τις δει, όχι ότι θα σε κακοχαρακτηρίσει, αλλά θα της φανεί περίεργο. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες εκλαμβάνουν τις τρίχες ως δείγμα ανδρισμού. Αν εσύ λοιπόν προσπαθείς να ξεφορτωθείς κάθε ίχνος τεστοστερόνης από πάνω σου, δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θα διεγείρεις τη φαντασία της.

  • Αραίωση της τριχοφυΐας στο στέρνο: ΝΑΙ

Σε κάποιες γυναίκες αρέσουν οι τρίχες στο αντρικό στήθος. Στις κάποιες άλλες, πάλι – και ειδικά στις νεότερες – όχι. Οπότε, βάζεις τον πήχη κάπου στη μέση. Η αραίωση της «γούνας» σε όλο το θώρακα είναι μια καλή ιδέα, απλά φρόντισε να υπάρχει ικανή ποσότητα τριχών, τόση ώστε να τρέχουν τα δάχτυλά της ανάμεσα. Στην περίπτωση που τόσο εσύ όσο και η σύντροφος προτιμάτε το εντελώς άτριχο στήθος, σιγουρέψου πως θα ξυρίζεσαι τακτικά, καθώς οι νέες τρίχες που θα βγαίνουν μέσα στις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες, τσιμπούν πολύ –δυσάρεστο για σένα, ενοχλητικό για εκείνη.

  • Ξύρισμα των γεννητικών οργάνων: ΝΑΙ

Φυσικά και θα ξυρίσεις εκείνη την περιοχή, γιατί πέρα από θέμα ομορφιάς μιας και “κόβεις” τον θάμνο, είναι και θέμα υγιεινής τόσο για σένα όσο και για εκείνη. Ωστόσο, φρόντισε να μην είσαι υπερβολικός. Το να είσαι κάθε μέρα με το μικροσκόπιο για να δεις αν σου βγήκε η τρίχα, ή να κάνεις σαν τις γυναίκες – όχι, δεν είμαι ξυρισμένη, δεν μπορώ να κάνω σεξ – είναι πολύ αρνητικό για το αντίθετο φύλο. Γενικά, οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με τις τρίχες λίγων ημερών στην περιοχή. Είναι αρκετά εξοικειωμένες με το ζήτημα και δεν τις ενοχλεί. Φρόντισε όμως να μην αφήσεις να περάσουν πολλές μέρες και δημιουργηθεί ο θάμνος που λέγαμε πριν.

  • Ξυριστικές καλλιτεχνίες: ΟΧΙ

Εκτός αν αφορά ένα εφηβικό αστείο, το οποίο θα ξυριστεί αμέσως μετά το γέλιο που θα πέσει, ένας σοβαρός άντρας δεν πρέπει ποτέ να ξυρίζει τις τρίχες του (στα γεννητικά όργανα, στο θώρακα, ακόμη και στο πρόσωπο ή το κεφάλι) δημιουργώντας κάθε είδους σχέδια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την περιοχή της κοιλιάς: τριγωνάκια, κεραυνοί ή βέλη με κατεύθυνση την ηβική περιοχή δεν πρόκειται να υποδείξουν σε καμιά γυναίκα ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει. Αντιθέτως, μοιάζει με φορητή πινακίδα που λέει «προσπεράστε» ή «γελάστε ελεύθερα». Το περισσότερο που θα μπορούσες να κάνεις για την τριχοφυΐα της κοιλιάς σου είναι μια απλή, καλοψαλιδισμένη γραμμή που ενώνει το κέντρο του στέρνου μέχρι τον αφαλό.

  • Απαλλαγή από τις τρίχες σε ώμο και πλάτη: ΝΑΙ

Αρκετοί άνδρες, ιδίως οι πιο μελαχρινοί, έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την υπερτρίχωση στους ώμους και το άνω μέρος της πλάτης –και οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι αυτή είναι μια αντιαισθητική εικόνα, στην καλύτερη περίπτωση. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να διατηρείς τα μαλλιά εκεί, εκτός αν επιθυμείς διακαώς να υπενθυμίζεις στους γύρω σου πόσο σωστή είναι η θεωρία του Δαρβίνου.

  • Όλα τα παραπάνω: ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ

Γενικά, ό,τι σου αρέσει, κάντο. Μην διστάσεις να πραγματοποιήσεις τα θέλω σου και το πώς αισθάνεσαι εσύ καλύτερα αναλογιζόμενος τις γυναικείες κριτικές. Να έχεις, βέβαια,  στο νου σου πως σε θέματα ξυρίσματος, οι γυναίκες είναι εξπέρ του είδους και η αποτρίχωσή σου περνά από εξονυχιστικό έλεγχο μέσα από τα μάτια και το μυαλό της. Αλλά μη μένεις εκεί. Αν εσύ νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, ακόμα και με ολική αποτρίχωση, τόλμησέ το.