fbpx

Αν είσαι έτοιμος για γάμο έτσι θα κάνεις την πιο έξυπνη πρόταση!

Αν είσαι έτοιμος για γάμο έτσι θα κάνεις την πιο έξυπνη πρόταση!

Πολλοί άντρες αγχώνονται μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις, και δεν ξέρουν ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να γίνει μια όμορφη πρόταση γάμου.

Έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να το …πάρεις το κορίτσι και πλέον ήρθε η ώρα. Αν αγαπάς την κοπέλα σου και είσαι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα της δέσμευσης αλλά η διαδικασία της πρότασης γάμου σε αγχώνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μήπως ΔΕΝ ήρθε ο καιρός να μην το πάρεις το κορίτσι; Μάθε τα σημάδια!

Για να πετύχει μια πρόταση γάμου και να είναι η ιδανική, το πιο σημαντικό είναι να αναλογιστείς τον χαρακτήρα της κοπέλας σου. Τα ενδιαφέροντα της και η προσωπικότητα της θα σου δείξουν το δρόμο για μια ονειρική πρόταση γάμου. Ωστόσο, παρακάτω θα σου αναφέρουμε μερικές γενικές ιδέες για να εμπνευστείς.

 

Κρυμμένος Θησαυρός

Αν σε εσένα και τη σύντροφό σου αρέσουν τα παιχνίδια, τότε μια πολύ έξυπνη ιδέα για πρόταση γάμου είναι ο κρυμμένος θησαυρός. Όσο εκείνη θα λείπει, οργάνωσε στο σπίτι σου ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Διάφορα χαρτάκια με γρίφους, θα την οδηγούν στο δωμάτιο που θα έχεις φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την πρόταση γάμου. Κεράκια, ροδοπέταλα και το δαχτυλίδι που θα συνοδέψει την πρόταση σου. Ακόμη καλύτερα, αν οι γρίφοι που θα ετοιμάσεις είναι σχετικοί με την πορεία της κοινής σας διαδρομής. Για παράδειγμα, ” Το επόμενο χαρτάκι βρίσκεται στο μέρος που ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί στο σπίτι”. Η επιτυχία είναι δεδομένη!

 

Ταξίδι

Κλασσική, αλλά καθόλου ξεπερασμένη ιδέα είναι η πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι. Ιδανικά, αν γνωρίζεις τον αγαπημένο της προορισμό, κάνε της έκπληξη τα αεροπορικά εισιτήρια και ταξιδέψτε μαζί. Πριν πάτε, κάντε μια έρευνα και βρείτε το ιδανικό μέρος που θα θέλατε να γίνει η πρόταση. Ένα πολύ γνωστό αξιοθέατο της πόλης ή κάποια όμορφη περιοχή; Ότι σας αρέσει εσάς. Τέτοιες καταστάσεις τις περισσότερες φορές είναι αγχωτικές, για το λόγο αυτό, προσπάθησε να οργανώσεις τα πάντα και να δεις ότι το άγχος σου θα μειωθεί.

 

Παραλία

Αν η κοπέλα σας είναι ρομαντική, τότε η συγκεκριμένη πρόταση είναι μια πολύ καλή ιδέα για εσάς. Ειδικότερα για αυτή την εποχή που είναι καλοκαίρι, είναι ότι καλύτερο. Διαλέξτε μια όμορφη παραλία, ή μια παραλία που έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία για εσάς. Επίσης, αποφασίστε αν θέλετε να είναι μια ερημική παραλία ή θα θέλατε να έχει και άλλο κόσμο που θα συντροφεύσει την ιδιαίτερη αυτή σας στιγμή. Μπορείτε φυσικά, να επιλέξετε να καλέσετε εσείς κοντινούς σας ανθρώπους, όπως για παράδειγμα τους φίλους σας, και να είναι και εκείνοι μέρος σε αυτή τη μοναδική ημέρα. Τέλος, μπορείτε από πριν να έχετε πάει στην παραλία και να φτιάξετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, και να είναι όλα έτοιμα για όταν έρθει εκείνη!

 

Τραγούδι

Αυτή η ιδέα πρότασης γάμου είναι για τους πιο ριψοκίνδυνους. Και ίσως για τους πιο καλλίφωνους.  Αν λοιπόν αγαπάτε το τραγούδι, μπορείτε να γράψετε ένα τραγούδι για τη σύντροφό σας, το οποίο θα της τραγουδήσετε και θα κλείνει με την πρόταση γάμου που θέλετε να της κάνετε. Στην πιο ακραία περίπτωση που είστε και οι δυο πιο εξωστρεφείς, μπορείτε να της το τραγουδήσετε και σε ένα μέρος με πολύ κόσμο, όπως για παράδειγμα σε ένα βραδινό μαγαζί που θα επισκεφθείτε μαζί. Οι παρευρισκόμενοι θα χαρούν σίγουρα.

 

Εστιατόριο

Μη νομίζετε ότι δεν υπάρχει και μια λύση για εκείνους που δεν τα πάνε καλά με όλες τις παραπάνω προετοιμασίες. Εξάλλου, το αποτέλεσμα είναι που μετράει. Η πρόταση γάμου σε ένα εστιατόριο, είναι μια επιλογή που έχει γίνει από πολλούς. Αν επιλέξεις αυτή την εναλλακτική, βγείτε στο αγαπημένο της εστιατόριο ή σε ένα εστιατόριο το οποίο δεν έχετε πάει ποτέ και θα ήθελε πολύ. Στο σενάριο αυτό, μην ξεχάσετε να γονατίσετε μπροστά της και να της κάνετε την πρόταση γάμου. Οι γυναίκες τα εκτιμούν αυτά!