fbpx

Αν είσαι νέος και απορείς όταν στην πέφτουν οι μεγαλύτερες, μάθε το γιατί!

Αν είσαι νέος και απορείς όταν στην πέφτουν οι μεγαλύτερες, μάθε το γιατί!

Κάθε φορά που σου την πέφτει μια μεγαλύτερη γυναίκα που μάλιστα μπορεί να έχει και την ηλικία της μάνας σου, εσύ απορείς.

Μην απορείς επειδή πολλές γυναίκες ψάχνουν τους κατά πολύ μικρότερους άντρες όπως η Μαντόνα που κάποτε είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Δεν ξέρουν τι κάνουν αλλά το κάνουν όλο το βράδυ…»!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να της προσφέρεις λουλούδια!

 

Αυτό μπορεί σίγουρα να θεωρηθεί ως ένα καλό πλεονέκτημα των μικρότερων ανδρών, αλλά πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα αναζητά στην αγκαλιά τους την ερωτική απόλαυση.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, οι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες προτιμούν τους μικρούς είναι οι ακόλουθοι:

 

Οφθαλμόλουτρο

Όταν έχουν απέναντί τους έναν 20χρονο, το θέαμα είναι συνήθως ωραίο. Βλέπουν γυμνασμένους κοιλιακούς αντί για παχάκια γύρω από τη μέση.

 

Αντοχή

Μετά από μία ερωτική στάση , δεν έρχεται το τέλος . Για πολλές γυναίκες, η σεξουαλική αντοχή είναι το κριτήριο για το οποίο επιλέγουν έναν νεαρό εραστή.

 

Τις αρέσει να …διδάσκουν!

Αν ένας νεαρός άνδρας είναι με μία γυναίκα μεγαλύτερή του στο κρεβάτι, τότε αυτομάτως γίνεται πολύ ανοιχτός σε νέες σεξουαλικές πρακτικές. Ο νεαρός εραστής θέλει να χαρεί την ερωτική εμπειρία περισσότερο από τον μεγάλο που έχουν δει και έχουν δει τα μάτια του!

 

Ο μικρότερος είναι και πιο παρορμητικός

Όταν είσαι νέος είναι και παρορμητικός και αν κολλήσεις με τη μεγάλη τότε θα τις χαρίσεις άθελα σου μια σειρά από εκπλήξεις, όπως να της κάνεις στριπτίζ ή ένα πικ νικ βραδιάτικα στο πάρκο. Ακόμα και πίτσα στο κρεβάτι!

 

Αίσθημα σιγουριάς

Ένας μικρός κολακεύεται από το ενδιαφέρον μίας ώριμης γυναίκας που ξέρει τη θέλει. Αλλά και η γυναίκα “χρησιμοποιεί” τον νεαρό εραστή ως πηγή νεότητας.