fbpx

Αν θέλεις να κάνεις σεξ παντού και πάντα είναι κάτι που πρέπει να το δεις!

Αν θέλεις να κάνεις σεξ παντού και πάντα είναι κάτι που πρέπει να το δεις!

Μήπως το σεξ για σένα είναι αυτοσκοπός καθημερινά και για όλες τις στιγμές της ημέρας; Αν λοιπόν θέλεις παντού και πάντα να κάνεις σεξ, ίσως θα πρέπει να το δεις το θέμα γιατί κάτι παίζει.

Σεξουαλική μανία είναι η μανία για σεξ, σε όλους τους τόπους και χρόνους! Δεν έχει να κάνει με τις καλές σεξουαλικές επιδόσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι σεξομανείς είναι ενοχλητικοί. Έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μία ψυχική ασθένεια, η σεξουαλική μανία (σεξουαλικός εθισμός) και μπορεί να γιατρευτεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι καλύτερες μέρες και ώρες για να κάνεις σεξ!

 

Οι σεξολόγοι προειδοποιούν ότι ο αριθμός των ανηλίκων που πάσχουν από την ασθένεια αυξάνεται διαρκώς. Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι το 3-5% των ανηλίκων είναι σεξουαλικά εθισμένο. Το 75% αυτών είναι άντρες και το υπόλοιπο 25% γυναίκες. Οι ψυχολόγοι θεωρούν ότι η σεξουαλική μανία μοιάζει με τον εθισμό στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ. Οι σεξομανείς θέλουν όλο και περισσότερο σεξ. Ως αποτέλεσμα δεν ικανοποιούνται με τακτικές σεξουαλικές επαφές, έχουν διαρκώς σεξουαλικές φαντασιώσεις, υποφέρουν από κατάθλιψη και δεν μπορούν να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους.

 

Σε τι οφείλεται η σεξουαλική μανία;

Ορισμένοι θεωρούν ότι τα αίτια είναι οργανικά και συγκεκριμένα αναφέρονται στην δομή του εγκεφάλου.  Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα αίτια είναι ψυχολογικά, όπως οι εμπειρίες από την παιδική ηλικία και συγκεκριμένα η τάση ορισμένων οικογενειών να παρουσιάζουν στο παιδί το σεξ ως κάτι κακό ή ανήθικο. Σίγουρα πάντως το Ιντερνετ είναι ένα εργαλείο στα χέρια των σεξομανών διαθέτοντας τους υλικό για κάθε είδους φαντασιώσεις τους.

Αν λοιπόν δεις η σου πούνε ότι κάτι δεν πάει καλά με σένα τότε ίσως θα πρέπει να το παραδεχθείς και να επισκεφθείς κάποιον γιατρό!