fbpx

Αν θες να μην είσαι το …μπακούρι της παραλίας, μάθε τι θα κάνεις!

Αν θες να μην είσαι το …μπακούρι της παραλίας, μάθε τι θα κάνεις!

Η εξόρμηση στη παραλία δεν είναι μόνο για βουτιά και δροσιά. Αν είσαι εργένης είναι καλή η παρέα με τους φίλους, όμως ακόμα καλύτερο θα ήταν να φύγεις παρέα αυτήν που είδες και γουστάρισες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ανεβάσετε τη λίμπιντο σας μαζί στη παραλία

 

Πως θα γίνει όμως αυτό;

Είσαι ωραίο παιδί και το ξέρεις, απλά όμως δεν θα πρέπει να απογοητεύεσαι επειδή τα μπακούρια πάνε στη παραλία και μπακουρία επιστρέφουν.

Είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου πριν πας στη παραλία και φυσικά να αλλάξεις τακτική!

Δες λοιπόν τι μπορείς να κάνεις:

 

Να μην μείνεις με την αντροπαρέα

Αν και οι γυναίκες είναι μόνες οι περισσότερες οι …περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να μείνουν με τις αντροπαρέες κάτι που μειώνει πολύ τις πιθανότητες να βρούνε κάποια σχέση. Αν το έκανες αυτό, τότε σου αξίζει που είσαι μπακούρι για ακόμα μια φορά.

 

Να προετοιμαστείς πριν την παραλία

Δυστυχώς οι περισσότερες αναζητήσεις γίνονται μέσω των socialmedia φυσικά με ελάχιστες επιτυχίες, όμως κάποιες φορές πιάνει το θέμα. Αν λοιπόν δεν έκανες καθόλου προετοιμασία από τα socialτότε εξαφάνισες και την παραμικρή πιθανότητα να βρεις παρέα.

 

Μην κολλήσεις και ξεχαστείς με την παρέα που ενώθηκε με μια άλλη παρέα και….

Όσο πιο μεγάλη είναι η παρέα, τόσο δυσκολεύουν τα πράματα γιατί απλά ξεχνιέσαι. Πλάκα, παιχνίδια στην άμμο, κολύμπι, μπύρες και το «κυνήγι» πάει στράφι εκτός αν εκείνη σου την πέσει ή την δεις μπροστά στο οπτικό σου πεδίο.

Το να σου τη πέσει μια γυναίκα όταν είσαι με μεγάλη αντροπάρεα είναι σχετικά δύσκολο, εκτός αν εκείνη έχει μεγάλο θάρρος!!! Αν και θεωρητικά θα ήταν πιο εύκολο να ξεμοναχιάσεις μια και να μην χαλάσει η παρέα σου, τελικά δεν είναι!

 

Μην κολλήσεις με τον …κολλήτο

Από την άλλη αν είσαι με τον κολλητό σου ή κάποιο φίλο έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάποια. Ο λόγος είναι απλός: Έχεις περισσότερο χρόνο να δεις, να …σκανάρεις και να …επιτεθείς. Από την άλλη εκείνη πιο εύκολα θα έρθει κοντά σε δύο φίλους, παρά σε μια μεγάλη αντροπαρέα. Βέβαια το πρόβλημα είναι με τον κολλητό που θα μείνει μόνος του, αλλά αφού είναι κολλητός, είναι βέβαιο ότι θα το κατανοήσει.

 

Μην πας μόνο σου και κάνεις τις μπακουρίστικες βλακείες

Έκανες τις πιο επικίνδυνες βουτιές από βατήρες, βράχια και μόλους. Η δεν πλήρωσες ξαπλώστρα και έκατσες στη σκιά που δημιουργεί η ξαπλώστρα των κοριτσιών δίπλα. Έκανες τον σφίχτη… είπαμε έχεις κορμί αλλά όχι να το δείχνεις σαν παγώνι. Κάτι τέτοια δεν αρέσουν στις κυρίες. Και ίσως πολλά άλλα που δεν δείχνουν σοβαρότητα.

Σκέψου λοιπόν και οργάνωσε καλά τη στρατηγική σου!