fbpx

Αν θες να ξέρεις πόσο πραγματικά τον έχεις, έτσι τον μετράς σωστά!

Αν θες να ξέρεις πόσο πραγματικά τον έχεις, έτσι τον μετράς σωστά!

Τον έχεις μεγάλο, μικρό ή μέτριο; Μη μας πεις ότι ποτέ δεν τον μέτρησες για να σου φύγει η απορία!!!

Η αλήθεια είναι ότι το αίσθημα ανεπάρκειας για το μέγεθος πέους μπορεί πραγματικά να βλάψει την αυτοπεποίθηση ενός άνδρα και να επηρεάσει την κοινωνική του ζωή!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα κάνεις τον… «μικρούλη» σου να φαίνεται μεγαλύτερος, χωρίς …πρόσθετα!!!

 

Οι περισσότεροι άντρες, μάλλον έχουν λανθασμένη εικόνα τόσο για το πως πρέπει να μετρούν το πέος τους, όσο και για το ποιο μήκος είναι “φυσιολογικό”, “μέτριο” ή “μεγάλο”

Πως λοιπόν τον …μετράς σωστά και σου λύνεται η απορία;

Η άποψη των περισσότερων ανδρών για το πέος τους διαμορφώνεται κατά την παιδική ηλικία. Μεγαλώνοντας, μπορεί να δουν το πέος ενός μεγαλύτερου αδελφού, ενός φίλου ή του πατέρα τους και να το συγκρίνουν με το δικό τους.

Φόβοι και άγχος σχετικά με το μέγεθος του πέους μπορεί επίσης να προκύψουν μετά από χλευασμό από άλλα άτομα κατά την εφηβεία ή μετά από σχόλια της/του σεξουαλικού συντρόφου.

Ωστόσο, οι άνδρες έχουν συχνά λανθασμένη άποψη για το μέγεθος του πέους τους.

Για να δείτε το πέος σας όπως άλλοι άνθρωποι, κοιτάξτε τον εαυτό σας γυμνό μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη. Το πέος φαίνεται μεγαλύτερο και μακρύτερο από ότι όταν το κοιτάτε από πάνω.

Σε κάποιο στάδιο της ζωής, τα περισσότερα αγόρια παίρνουν ένα χάρακα ή μια μεζούρα για να μάθουν πόσο μεγάλο είναι το πέος τους. Δεν έχει νόημα να το κάνετε αυτό όταν το πέος δεν είναι σε στύση, επειδή το μήκος ενός χαλαρού πέους μπορεί να ποικίλει πολύ, για παράδειγμα ανάλογα με το πόσο κρύο είναι το δωμάτιο.

Για να λάβετε μια ακριβή μέτρηση, κάντε το όταν έχετε στύση. Είναι σύνηθες να μετράτε το πέος στην πάνω πλευρά, από τη βάση μέχρι την άκρη.

Δεν υπάρχει μέσου όρος μήκους για τους εφήβους, επειδή ο κάθε άντρας αναπτύσσεται με διαφορετικούς ρυθμούς.

Οι περισσότεροι άντρες έχουν πέος με μήκος περίπου 9 εκατοστά όταν δεν είναι σε στύση, αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι μικρότερο ή μεγαλύτερο από αυτό. Κάποιες συνθήκες μπορούν να κάνουν το πέος σας προσωρινά μικρότερο, όπως το κολύμπι ή το κρύο.

Έρευνες έδειξαν ότι το μέσο μέγεθος ενός πέους σε στύση κυμαίνεται από 13 έως 18 εκατοστά. Δεν μπορείτε να κάνετε το πέος σας μεγαλύτερο ή μικρότερο με ασκήσεις ή με φάρμακα.

Κάθε πέος είναι μοναδικό και τα αγόρια αναπτύσσονται σε διαφορετικές ηλικίες και ρυθμούς. Κατά την εφηβεία, συνήθως μεταξύ 11 και 18 ετών, το πέος και οι όρχεις αναπτύσσονται πιο γρήγορα, αν και το πέος δεν σταματά να μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των 21 ετών.