fbpx

Αν θες να ξανακερδίσεις την πρώην σου, δες τι μπορείς να κάνεις με αξιοπρέπεια

Αν θες να ξανακερδίσεις την πρώην σου, δες τι μπορείς να κάνεις με αξιοπρέπεια

Ο χωρισμός δεν είναι και ότι το καλύτερο αλλά συμβαίνει ακόμα και σε παντρεμένα ζευγάρια.

Είτε είσαι παντρεμένος, είτε όχι πρέπει να ψάξεις καλά τον εαυτό σου να βρεις την αιτία του χωρισμού. Είτε την χώρισες εσύ, είτε εκείνη.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί ο γάμος παχαίνει τους περισσότερους άντρες

 

Κάποιες φορές ο χωρισμός έρχεται από τον άντρα, άλλες από τη γυναίκα και άλλες κι από τους δύο. Η χειρότερη περίπτωση για έναν άντρα είναι να χωρίσει από απόφαση της γυναίκας.

Κάποιες φορές ο λόγος μπορεί να είναι καθαρά ο εγωισμός, αλλά δεν είναι απίθανο να υπάρχουν ακόμα συναισθήματα.

Αν πράγματι την αγαπάς ακόμα και αν σε αγαπάει και εκείνη δες τι παίζει και βασικά τι πρέπει να αποφύγεις:

 

Μην έρθεις κατευθείαν σε επικοινωνία

Η επιθυμία σου να την κάνεις να γυρίσει πίσω σε σένα μπορεί να είναι μεγάλη. Θα πρέπει όμως να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις στην αρχή. Το πόσο γρήγορα θα κάνεις κίνηση να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της εξαρτάται από πολλά. Μην το κάνεις κατευθείαν αλλά μην αφήσεις πολύ χρόνο και προλάβει κάποιος άλλος να πάρει τη θέση σου.

Θα πρέπει να αποφύγεις οποιαδήποτε επικοινωνία. Θα πρέπει επίσης να σταματήσεις τα like και τα σχόλια στα social media. Με αυτόν τον τρόπο θα της δείξεις ότι δεν είσαι απελπισμένος να την κάνεις να σε θέλει πάλι. Έτσι όταν θα έρθεις σε επικοινωνία μαζί της για πρώτη φορά οτιδήποτε πεις θα ξέρεις ότι το λες επειδή το νιώθεις και όχι επειδή είσαι απελπισμένος.

 

Μην αφήσεις τρίτους να εμπλακούν

Μπορεί να γνωρίζεις τις φίλες της και να νομίζεις ότι είναι καλή ιδέα να τους μιλήσεις γι’ αυτό που σε απασχολεί. Νομίζεις ότι είναι με το μέρος σου και ότι θα σε βοηθήσουν. Καλύτερα όμως να μη μιλήσεις καθόλου. Μια πράξη σαν αυτή μπορεί να την απομακρύνει αν υποψιαστεί ότι είσαι εσύ πίσω από αυτό.

 

Μη στέλνεις μηνύματα όταν έχεις πιει

Το να στείλεις μήνυμα στην πρώην σου είναι κάτι που θέλει αρκετή προσοχή σε θέμα χειρισμού. Το να πιεις μερικά ποτηράκια αλκοόλ και μετά να στείλεις μήνυμα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Μην ακούς αυτούς που σου λένε ότι γίνεσαι πιο ειλικρινής όταν πίνεις. Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, θα γράψεις κάτι που όταν ξεμεθύσεις και το δεις θα το μετανιώσεις.

 

Μην ανοιχτείς πολύ με τις πράξεις σου

Μπορείς στις ταινίες που βλέπεις ο πρωταγωνιστής να κυνηγάει με διάφορους τρόπους αυτή που θέλει και στο τέλος να παίρνει ανταπόκριση αλλά δε λειτουργούν έτσι οι σχέσεις. Μπορεί να νομίζεις ότι αν της πεις τι νιώθεις και στέλνοντας της συνέχεια μηνύματα και δώρα ότι θα ανταποκριθεί.

Δυστυχώς, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μετά από δυο τρεις κινήσεις που θα κάνεις εσύ περίμενε και να δεις αν θα κάνει αυτή το επόμενο βήμα. Χρειάζεται περισσότερη υπομονή και λιγότερες πράξεις σε αυτή την περίπτωση.

 

Μην αγνοείς τα συναισθήματά της

Σε μία σχέση δεν υπάρχουν μόνο συναισθήματα από τη μία πλευρά. Μπορεί εσύ να θέλεις να είσαι μαζί με κάποια αλλά η ίδια να μη νιώθει το ίδιο. Μπορεί να στείλεις μήνυμα και να αργεί να απαντήσει ή να μην ανταποκριθεί καθόλου. Θα πρέπει να σεβαστείς τα θέλω της και να μην επιμένεις. Αυτό θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από όσο πιστεύεις.