fbpx

Αν θες να προστατεύεσαι από τον Covid-19 αυτό το είδος σεξ είναι το μόνο ασφαλές!

Αν θες να προστατεύεσαι από τον Covid-19 αυτό το είδος σεξ είναι το μόνο ασφαλές!

Ο κορωνοϊός δηλαδή ο Covid 19 δεν έχει φύγει από τη ζωή μας! Μπορεί να μην υπάρχει καραντίνα όμως το γεγονός ότι τα κρούσματα αυξάνονται κάτι που σημαίνει πιθανή έξαρση του ιού, είναι κάτι που ίσως να σε κάνει να θες να προστατευτείς!

Και είναι ίσως φυσικό να φοβάσαι να κάνεις σεξ ειδικά με άτομο που γνώρισες πρόσφατα. Επειδή όμως πάντα υπάρχουν λύσεις, και επειδή η κρίση γεννά ευκαιρίες, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα νέο είδος σεξ, με τις ευλογίες των ειδικών και σίγουρα όσων το έχουν -έστω προσπαθήσει-.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα ταμπού του έρωτα που αν ξεπεράσεις θα χαρείς …καλοκαίρι!

 

Λέγεται mutual masturbation, δηλαδή παράλληλος… αυνανισμός σε απλά ελληνικά και όπως κάποιοι λένε, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το κανονικό σεξ! Το μυστικό βέβαια σε αυτό, είναι ότι το …ταίρι δεν θα κάθεται άπραγη! Και κάπως έτσι, και αποστάσεις θα κρατήσετε, και οργασμούς θα έχετε.

 

Το πρώτο στάδιο

Το όλο σκηνικό είναι άκρως αισθησιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι είστε απέναντι ο ένας από τον άλλο, απαγορεύεται να φιληθείτε ή να αγκαλιαστείτε γεγονός που αυξάνει την προσμονή και το πάθος. Οπότε από την άποψη αυτή, πιθανότατα να είναι και πιο καυτό από το κλασικό πατροπαράδοτο σεξ.

 

Μπορεί όμως να είναι και… συναισθηματικό!

Ναι μη γελάς, μπορεί! Αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή είναι μία πράξη που κάνει κανείς αυστηρά… μόνος, και μόνο που θα μπεις στη διαδικασία να την μοιραστείς, σημαίνει πολλά! Οπότε μην το παίρνεις τόσο αψήφιστα. Εδώ μιλάμε για έρωτα!

 

Είναι εύκολο

Διότι σε αντίθεση με το κανονικό σεξ, δεν απαιτεί περίεργες ή άβολες στάσεις και ουδεμία άσκηση σωματικής δύναμης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταθείς απέναντι από τη σύντροφό σου. Κι ό, τι ήθελε ας προκύψει!

 

Μπορεί να γίνει μέχρι και… διδακτικό!

Ξέρεις πόσοι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους αρέσει, αναφέρομαι στο σεξ, αλλά προφανώς αυτό ισχύει για όλες τις μικρές εκφάνσεις της ζωής; Πιθανότατα λοιπόν να ήρθε και η ώρα να μάθεις. Εκείνη θα σου δείξει ακριβώς τι της αρέσει και εσύ θα κάνεις ακριβώς το ίδιο! Και θα συνειδητοποιήσεις ότι τόσα χρόνια, τα έκανες όλα πολύ λάθος!

 

Κάνει …καλό!

Γενικότερα, είναι καλό να αυνανίζεσαι ακόμα και όταν είσαι σε σχέση, προκειμένου να υποστηρίξεις ή να τονώσεις την σεξουαλικής σου δραστηριότητα. Εάν, όμως, δεις ότι ο αυνανισμός σου γίνεται εξάρτηση, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δεις ένα σεξολόγο – θεραπευτή, που θα σε κατευθύνει αρμοδίως για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημά σου.