fbpx

Αν κάνει αυτά τα 7 στον «μικρούλη» σου, τότε είναι …μαστόρισσα!

Αν κάνει αυτά τα 7 στον «μικρούλη» σου, τότε είναι …μαστόρισσα!

Όταν λοιπόν εκείνη πάει να …παίξει με τον «μικρούλη» σου, το πέος σου δηλαδή, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι γνωρίζει μια συγκεκριμένη τεχνική… την γνωστή! Όμως αν γνωρίζει όχι μια αλλά επτά τεχνικές, τότε είναι …μαστόρισσα… και είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να σπαρταράς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 3 μεγάλα «θέλω» των γυναικών για το σεξ

 

Ο στοματικός έρωτας και είναι κάτι που αρέσει σε όλους! Το Activeman.gr ρώτησε και έμαθε τις επτά super τεχνικές που χρησιμοποιούν οι κυρίες για να σε τρελάνουν!

Δες ποιες είναι αυτές οι τεχνικές

 

  1. Και τα χέρια στο παιχνίδι

Επειδή λέγεται στοματικός έρωτας δεν χρησιμοποιείται μόνο το στόμα της. Έτσι μπαίνουν στο παιχνίδι και τα χέριααρχίζοντας συνήθως από το στήθος και στην επίμαχη στιγμή κινούνται από τους γλουτούς και …πέριξ της επίμαχης ζώνης!

 

  1. Δουλεύει την …κορυφή

Όταν εκείνη …χρειάζεται διάλειμμα τραβιέται και ασχολείται μόνο με την κορυφή. Αυτό γίνεται και από τις βιτσιόζες που θέλουν να σε …παιδέψουν και να σε εξιτάρουν στα όρια!

 

  1. Αν έχει και γεύση είναι καλύτερο!!!

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα λιπαντικά με γεύσεις που χρησιμοποιούνται στον στοματικό έρωτα. Και είναι σίγουρο πως το «νόστιμο» λιπαντικό είναι πολύ απολαυστικό για τις κυρίες και φυσικά και για σένα που απολαμβάνεις το αποτέλεσμα.

 

  1. Η ερώτηση της …ταχύτητας!

Όταν εκείνη σε ρωτάει τι ρυθμό και ένταση να διατηρήσει. Έτσι θα έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση αν αρέσει αυτό που σου κάνει.

 

  1. Το …παράλληλο βλέμμα!

Όταν σε κοιτάει κατά τη διάρκεια μεγαλώνει τη δική σου απόλαυσηέτσι χαίρεται και εκείνη που σε βλέπει να το απολαμβάνεις.

 

  1. Η βασανιστική …κορύφωση

Αφορά τις βιτσιόζες κυρίες και σε αυτή την περίπτωση συνήθως είσαι δεμένος! Όταν είναι κοντά στο να φτάσει στην κορύφωσητραβιέται για να σε καθυστερήσει στην ολοκλήρωση. Όταν επιστρέφει δυναμικά τότε είναι πιο έντονο και βασανιστικό το αίσθημα της απόλαυσης!

 

  1. Χωρίς ηχητικά!

Όταν κατά τη διάρκεια του στοματικού έρωτα δεν κάνει ήχους απόλαυσης… Σιωπηρό και έντονο.