fbpx

Αν νομίζεις ότι θα την κάνεις εύκολα να έχει οργασμό, μάθε γιατί είναι δύσκολο!

Αν νομίζεις ότι θα την κάνεις εύκολα να έχει οργασμό, μάθε γιατί είναι δύσκολο!

Σύμφωνα με μελέτες επιστημόνων η σεξουαλική κορύφωση βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, ανακουφίζει από τον πόνο και ελαττώνει τις πιθανότητες εκδήλωσης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες και άντρες κατά 25%.

Κατά μέσο όρο ένας οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα. Βέβαια η διάρκεια μπορεί να αυξηθεί αν οι γυναίκες κάνουν τις γνωστές ασκήσεις Κέγκελ. (Οι ασκήσεις Κέγκελ μπορούν να κάνουν τους μύωνες του πυελικού εδάφους ισχυρότερους. Αυτοί είναι οι μύες που συγκρατούν την κύστη και να βοηθήσει να την εμποδίζουν από διαρροές. Αυτές οι ασκήσεις γίνονται συνήθως για να μειωθεί η ακράτεια των ούρων (ειδικά μετά τον τοκετό) και για να μειώσει την πρόωρη εκσπερμάτωση στους άνδρες).

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες στάσεις των ανδρών στο σεξ σύμφωνα με έρευνα!

 

Έρευνες πανεπιστημίων έδειξαν ότι το 60% των γυναικών προσποιούνται με αξιώσεις Όσκαρ τον οργασμό παρά το γεγονός ότι το 59% των ανδρών μπορούν να τις «συλλάβουν»’ επ’ αυτοφώρω όσες προσποιούνται.

Οι γυναίκες που έχουν μόνιμο σύντροφο έχουν περισσότερους οργασμούς σε αντίθεση με εκείνες που αρέσκονται σε εφήμερα φλερτ.

Υπολογίζεται ότι ένα ποσοστό 10-15% των γυναικών στον πλανήτη είναι όντως ανοργασμικό, με την μη ολοκλήρωση να έχει να κάνει σε φυσιολογικά αίτια κι όχι ψυχολογικά.

Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας δηλώνουν περισσότερο ευχαριστημένες στη σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με νεότερες. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γυναίκες που ωριμάζουν, εξοικειώνονται με το σώμα και τα σεξουαλικά τους θέλω.

Ελιξίριο ζωής. Η ίδια έρευνα τεκμηρίωσε για πρώτη φορά το συσχετισμό περισσότερων οργασμών με την μακροζωία.

Ο οργασμός μπορεί να κάνει μια γυναίκα πιο δημιουργική. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι οργασμοί μπορούν να κάνουν τις γυναίκες πιο σίγουρες, παραγωγικές και δημιουργικές.

Τα αντισυλληπτικά χάπια καταστρέφουν τη λίμπιντο.

Οι καρδιακοί παλμοί μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του οργασμού είναι πραγματικά η προσπάθεια της μήτρας της να συγκεντρώσει το σπέρμα.

Πιείτε νερό, βοηθά πολύ στον οργασμό.