fbpx

Αν ξανάθες σεξάκι… έτσι θα φροντίσεις να μην την ξενερώσεις…

Αν ξανάθες σεξάκι… έτσι θα φροντίσεις να μην την ξενερώσεις…

Ακούγεται περίεργο, αλλά όσο ωραίος και αρρενωπός και αν είστε κινδυνεύετε από τις κάποιες συνήθειες σας να χαλάσετε τη σχέση σας! Πως γίνεται αυτό; Από τα απλά και ασήμαντα πράγματα που ο καθένας μας για τον εαυτό του θεωρεί φυσιολογικά, αλλά για τον σύντροφο μπορεί να μην είναι καθόλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί δεν πρέπει να υποτιμάς το …ένα στα γρήγορα

 

Όπως για παράδειγμα, ο τρόπος που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, ο καφές που πίνουμε το πρωί, η ώρα που κοιμόμαστε, ο τρόπος που κάνουμε σεξ αποτελούν μερικές από τις καθημερινές μας συνήθειες.

Αυτή η έρευνα δεν έχει να κάνει μόνο με τον άνδρα. Αλλά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένος και να βελτιωθείτε πριν γίνει το κακό και χάσετε το κορίτσι που σας αρέσει.

Η σχετική έρευνα δημοσιεύθηκε στο JournalofSexualMedicine και εξετάζει τις χειρότερες συνήθειες που ακολουθούν τα ζευγάρια. Όπως για παράδειγμα, ο ύπνος αμέσως μετά στο σεξ ή να τρέχετε στο ψυγείο ή να αλλάζετε δωμάτιο. Ακόμα να ασχολείστε με το κινητό σας, να καπνίζετε είναι κάποιες από τις συνήθειες που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις στην ερωτική σας ζωή.