fbpx

Αν ο «μικρούλης» σου βαρέθηκε το σεξ της καραντίνας, χαμογέλα!

Αν ο «μικρούλης» σου βαρέθηκε το σεξ της καραντίνας, χαμογέλα!

Το γεγονός ότι ο «μικρούλης» σου αποφάσισε να …ξεκουραστεί χωρίς να σε ρωτήσει, δεν συνιστά αιτία απογοήτευσης. Συμβαίνει σε όλους και ειδικά τις μέρες που ζούμε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Sex – καραντίνας: Πως θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας όρεξη

 

Πολλές φορές οι προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει πριν καν γίνει το «γλυκό», εν τέλει λειτουργούν ανασταλτικά και μας αγχώνουν. Είμαστε σαν τον μπασκετμπολίστα που στο τελευταίο δευτερόλεπτο θα ορμήσει δίχως φόβο για μπάσιμο απέναντι σε τόσους αντιπάλους αλλά θα αστοχήσει στην ελεύθερη, αλλά κρίσιμη βολή που θα κρίνει το ματς.

Το σεξ είναι μεν απόλαυση, αλλά κυρίως είναι διασκέδαση. Είναι κάτι ιερό που ποτέ κανείς δεν θα σε πιέσει να το κάνεις ειδικά τις μέρες της καραντίνας που το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές… αφού δεν είχατε και τίποτα καλύτερο να κάνετε!

Έτσι είναι λογικό ο μικρούλη σου να μην θέλει. Να βαρέθηκε που λέμε και εσύ αισθάνεσαι άσχημα που εκείνη θέλει και ο «δικός» σου δεν ανταποκρίνεται. Όμως αυτό  είναι μια απόδειξη ότι έχεις συναισθήματα και κυρίως απέναντι στην «άτυχη» της υπόθεσης. Ακόμα και αν αυτή δεν το βλέπει, εσύ της έχεις αποδείξει ότι δεν είσαι νεκρός μέσα σου. Από τη στιγμή που αγχώθηκες αρκετά προκειμένου να την ικανοποιήσεις!

Και εκείνη με την σειρά της θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είσαι sex machine που πατάει το κουμπί καθημερινά και χαίρεται!

Επομένως χαλάρωσε και δείξε της με όμορφο τρόπο ότι θέλεις να αράξεις λίγο, να δείτε μια ταινία ήρεμα και να μην δοκιμάσετε ακόμα ένα sex game!