fbpx

Αν πίνεις αυτά τα δύο ποτά τότε φαντάζεις πιο σέξι στα μάτια τους!

Αν πίνεις αυτά τα δύο ποτά τότε φαντάζεις πιο σέξι στα μάτια τους!

Το ποτό που έχεις επιλέξει να πίνεις δείχνει όχι μόνο χαρακτήρα, όπως υποστηρίζουν διάφορες έρευνες αλλά σε δείχνει και σέξι ή σε …κάνει στα μάτια των γυναικών!

Μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο BMJ Open και βασίστηκε στη θεωρία ότι το ποτό που πίνεις έχει σπουδαίο ρόλο στη συμπεριφορά σου, άρα και στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταφέρεις να γίνεις ένας πραγματικός «τυπάς» και να κερδίσεις!

 

Σε αυτή συμμετείχαν 30.000 άτομα ηλικίας 18-34 χρονών από 21 διαφορετικές χώρες, τα οποία είχαν πιει κάθε ένα από τα συγκεκριμένα ήδη ποτών για τα οποία και ρωτήθηκαν.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν κομματάκι αντικρουόμενο. Και σίγουρα θα σε βάλει σε σκέψεις. Όσο περίεργο κι αν σου φανεί, τα ποτά τύπου ουίσκι, τζιν και βότκα είναι λιγότερο πιθανό να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις (20%), την ώρα που το κόκκινο κρασί συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες (53%), με την μπίρα να ακολουθεί δεύτερη (50%). Είναι όντως περίεργο, αφού συνήθως με 1-2 ποτήρια ουίσκι βγαίνουμε οφσάιντ λίγο πριν μπούμε γκολ.

Το πιο ενδιαφέρον πόρισμα της έρευνας, όμως, ήταν άλλο. Οι άνθρωποι που πίνουν ποτά όπως τζιν, βότκα, τεκίλα, ουίσκι, ρούμι κλπ προκαλούν πιο θετικά συναισθήματα από αυτούς που πίνουν μπίρα ή κρασί. Πάνω από 55% των απαντήσεων έλεγαν πως αυτά τα ποτά δίνουν περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον; Πάνω από 42% είπαν ότι με ένα τέτοιο ποτό στο χέρι νιώθουν πιο σέξι. Κι αν νιώθεις σέξι, τότε σίγουρα είσαι και πιο σέξι στα μάτια των άλλων. Στην υγειά σου. Κι όπως είπαμε. Ποτό να πάρεις. Τη μπύρα άστη για τη βραδιά με τον κολλητό.