fbpx

Αν σε έστησε για ακόμα μια φορά, μάθε για να μην ξαναπάθεις!

Αν σε έστησε για ακόμα μια φορά, μάθε για να μην ξαναπάθεις!

Ένα από τα όπλα της γυναίκας να κάνει τον άνδρα να ψηθεί λίγο παραπάνω  είναι να τον στήσει, ειδικά αν εκείνος δεν οδηγάει και δεν έχει ούτε αυτοκίνητο, ούτε μοτοσικλέτα!

Όσο κι αν εξοργίζει τον καθέναν από εμάς , είναι ένας τρόπος να δείξει ότι στο βασίλειο των ραντεβού, εκείνη κάνει κουμάντο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα ξαναφέρεις το καυτό σεξ στη σχέση σας που έγινε …φιλική!

 

Το στήσιμο στα ραντεβού είναι αποδεκτό σαν το ακαδημαϊκό τέταρτο. Την πρώτη φορά είναι παράδοση και επικροτείται, τη δεύτερη είναι χαριτωμένο γιατί είναι παράδοση και ας επικροτηθεί γιατί δεν τα τσιγγουνευόμαστε τα χειροκροτήματα. Μετά τους πέντε μήνες σχέσης, δεν είναι παράδοση. Ούτε αστείο.

Η παράνοια ξεκινά μετά την αθωότητα. Μετά τον ρομαντισμό ενός στησίματος που θα λήξει με μερικά φιλιά, αμοιβαία κατανόηση και ένα χαριτωμένο “δεν θα το ξανακάνω” ή ένα πονηρό “έτσι είμαι εγώ” κλπ κλπ.

Η παράνοια ξεκινά όταν το στήσιμο γίνεται επανειλημμένα. Όταν το στήσιμο γίνεται σε σημαντικά για τον άλλον ραντεβού, σε υποχρεώσεις δικές του στις οποίες δεν πρέπει να αργήσει, σε μία σχέση δύο και τριών ετών στην οποία το στήσιμο είναι απλή συνήθεια.

Γι αυτό είναι μια καλή αρχή αν οδηγάς να πηγαίνεις να την παίρνεις εσύ. Έτσι θα μπορείς να φύγεις αν σε στήσει και όχι να ξεροσταλιάζεις στον δρόμο!

Αν δεν οδηγάς είναι μάλλον καιρός να βγάλεις δίπλωμα.

Αν πάλι δεν θες να οδηγάς, την επόμενη φορά πάνε στο ραντεβού μισή ώρα μετά και άφησε την να περιμένει με αναμμένη μηχανή!