fbpx

Αν σου αρέσουν οι ώριμες γυναίκες, έτσι θα καταφέρεις να τη ρίξεις

Αν σου αρέσουν οι ώριμες γυναίκες, έτσι θα καταφέρεις να τη ρίξεις

Ο έρωτας δεν κοιτάει χρόνια και ηλικίες. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έλξη από μια γυναίκα που σου ρίχνει κάποια χρονάκια. Αυτό δεν είναι ούτε κακό ούτε κατακριτέο. Μάλιστα, πολλές είναι και οι γυναίκες που προτιμούν τους μικρότερους άντρες. Εάν θέλεις να φλερτάρεις και να προσεγγίσεις μια πιο ώριμη γυναίκα, δεν έχεις παρά μόνο να κινηθείς σωστά και έξυπνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά η εικόνα του κορμιού σου επηρεάζει το σεξ;

 

Στάσου στο ύψος των περιστάσεων και φέρσου όπως πρέπει για να κερδίσεις την γυναίκα που σου αρέσει. Μην κολλάς στην ηλικία. Με τις συμβουλές που θα δεις παρακάτω, θα καταφέρεις να προσεγγίσεις μια πιο ώριμη γυναίκα!

Πως να αποκτήσεις μια γυναίκα μεγαλύτερη από εσένα!

 

Βρες κοινά ενδιαφέροντα

Αυτός είναι ένας κανόνας που ισχύει γενικά στο φλερτ, κυρίως όταν θες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σου έχει κάνει το κλικ. Σε αυτή την περίπτωση, παίζει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο να βρεις κοινά ενδιαφέροντα με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει. Όσα χρόνια και αν σας χωρίζουν, πρέπει να της δείξεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της. Πηγαίνετε μαζί γυμναστήριο, σε μαθήματα γιόγκα, κάνε της έκπληξη μια θεατρική παράσταση ή ξεκινήστε μαζί ένα χόμπι. Δείξε με τις κινήσεις σου ότι μπορείτε να έχετε κοινές ασχολίες!

 

Να είσαι ευγενικός και gentleman

Η ευγένεια και ο σεβασμός είναι απαραίτητα σε όλων των ειδών τις σχέσεις. Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός στις κινήσεις σου. Είναι σημαντικό να δείχνεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε πιο ώριμους χαρακτήρες και να φερθείς όπως ένας έμπειρος άνδρας. Προσπάθησε να αφήσεις τις πιο “παιδικές” πλευρές του χαρακτήρα σου στην άκρη ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της συντρόφου σου.

 

Γίνε αυθόρμητος

Ο αυθορμητισμός είναι κάτι που όσο περνάνε τα χρόνια μειώνεται. Αυτό για εσένα είναι μεγάλο ατού αφού σαν μικρότερος έχεις περισσότερο αυθορμητισμό μέσα σου. Μια απρόσμενη ατάκα, μια ρομαντική κίνηση που δεν περιμένει, μια αστεία γκριμάτσα σε ένα ραντεβού είναι μερικές κινήσεις που θα κάνουν και τους δυο σας να περάσετε καλά. Όταν θες να προσεγγίσεις μια πιο ώριμη γυναίκα, ο αυθορμητισμός θα την φέρει μερικά χρόνια πίσω, θα της δώσει χαρά και θετική ενέργεια. Προσοχή όμως, μην το παρακάνεις!

 

Να ακούς και να συμμετέχεις στη συζήτηση

Όταν αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι, από τη συζήτηση η γυναίκα μπορεί να καταλάβει αν είσαι καλός σύντροφος. Είναι σημαντικό ,λοιπόν, να είσαι καλός ακροατής. Άκου αυτά που έχει να σου πει, ρώτησε τη για τη ζωή της και να συμμετέχεις στην κουβέντα. Με αυτόν τον τρόπο θα της δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για εκείνη και τη ζωή της αλλά και ότι είσαι ένας καλός συνομιλητής. Κάνετε διάφορες κουβέντες, άλλοτε πιο χαλαρές και άλλοτε πιο σοβαρές. Κατεύθυνε τις συζητήσεις και με τον τρόπο σου κάνε την να νιώσει ότι έχει έναν άνθρωπο να μιλήσει. Επιπλέον, μην ξεχνάς να μιλάς και εσύ για τον εαυτό σου και να μοιράζεσαι εξίσου στιγμές της ζωής σου. Θα της βοηθήσεις να σε μάθει καλύτερα!

 

Ντύσου αναλόγως

Το ότι θέλεις να προσεγγίσεις μια πιο ώριμη γυναίκα δε σημαίνει ότι πρέπει να ντύνεσαι και απόλυτα επίσημα. Μπορεί η ηλικιακή διαφορά να είναι μεγάλη μεν, αλλά δεν είναι ανάγκη να το πας στο άλλο άκρο ενδυματολογικά. Υπάρχουν μερικά ενδυματολογικά tips που θα σε κάνουν έναν περιποιημένο και καλοντυμένο άνδρα. Κάποια από αυτά είναι :

 

Μη φοράς παντελόνια που πέφτουν και φανερώνουν το εσώρουχο.

Προτίμησε ένα πουκάμισο αντί για ένα t-shirt σε κάποια έξοδο

Μη φοράς παντελόνια που κάνουν έντονη σακούλα στον καβάλο και δεν εφαρμόζουν καλά

Άμα σου αρέσουν τα αξεσουάρ, μη το παρακάνεις με πολύ λαμπερά κοσμήματα