fbpx

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!

Αν σου κάνει αυτά τα 5 στο στοματικό τότε να την …παντρευτείς!

Πολλές γυναίκες νιώθουν ανασφάλεια όταν κάνουν στοματικό σεξ επειδή φοβούνται ότι κάνουν κάτι λάθος και φυσικά αυτό χαλάει όλη τη μαγεία του στοματικού σεξ. Όμως να η δικιά σου δεν έχει …αναστολές τότε θα πρέπει να έχει γίνει …μαστόρισσα και αυτό θα φανεί μόνο στη πράξη!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι φαντασιώσεις στο σεξ που μαρτυρούν την προσωπικότητα σου!

 

Λαμβάνοντας υπόψη τα βιώματα ανδρών και γυναικών που επιδίδονται σε ερωτικά παιχνίδια και χρησιμοποιούν το στόμα τους για να ευχαριστήσουν τον αγαπημένο τους  δημοσκόπηση του διαδικτυακού «Joyclub» δείχνει ότι το 83% των ανδρών και το 86% των γυναικών χρησιμοποιούν το στόμα και την γλώσσα τους  για να προσφέρουν ευχαρίστηση και ηδονή στον αγαπημένο τους.

Οι περισσότεροι άνδρες απολαμβάνουν το στοματικό σεξ δύο φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο  ενώ μόνο το 75% δηλώνει ότι πραγματικά το απολαμβάνει… Υπάρχουν βεβαίως και αυτοί που μένουν απολύτως ευχαριστημένοι από την γυναικεία «δουλειά». Οι περισσότεροι πάντως διαμαρτύρονται για τα… κοφτερά δόντια της ερωμένης τους.

Αν λοιπόν η καλή σου στο κάνει και τα πέντε παιχνίδια αν δεν την έχεις ήδη παντρευτεί”,” μπορείς να το κάνεις! Δες ποια είναι τα πέντε παιχνίδια:

 

– Όταν γνωρίζει καλά την εναλλαγή ζεστού – κρύου

Αν έχει πιεί τσάι μέντας και μετά ένα δροσερό αναψυκτικό τότε αυτό δίνει μια μοναδική εναλλαγή κρύου και ζεστού που κορυφώνει την ικανοποίηση. Το στοματικό σεξ γίνεται ιδιαίτερα διεγερτικό όταν η γυναίκα πίνει μια γουλιά από τσάι μέντας κάνει ότι κάνει για λίγα λεπτά και μετά πίνει ένα δροσερό αναψυκτικό συνεχίζοντας απτόητη την… δουλειά της. Ένα τέχνασμα που το ξέρουν λίγοι  αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό, όπως ισχυρίζονται οι ειδικοί.

 

 

– Αν δεν νιώθεις τα δόντια

Είναι η χειρότερη αίσθηση όταν νιώθεις τα δόντια της… Νομίζεις ότι θα στον …κόψει και φυσικά δεν θα στον κόψει όμως μπορεί να σε τραυματίσει και φυσικά η πληγή σε αυτό το σημείο τσούζει και δύσκολα επουλώνεται. Αν λοιπόν δεν νιώσεις τα δόντια της τότε απλά απολαμβάνεις!!!

 

– Όταν κρατάει επαφή με τα μάτια

Αν την ώρα που ασχολείται με τον «μικρούλη» σου σε κοιτάει κρατώντας επαφή με τα μάτια”,” τότε το ερωτικό παιχνίδι γίνεται πιο έντονο.

 

 

– Όταν δουλεύει επιδέξια και το χέρι

Εκτός από τα χείλη και τη γλώσσα τα χέρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και δεν είναι πολλές εκείνες που τα χρησιμοποιούν. Αν λοιπόν το κάνει ήρεμα και αισθησιακά τυλίγοντας τα χέρια γύρω από τους όρχεις σου τότε θα νιώσεις ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 

– Όταν του δίνει… δροσιά

Αν έχει πάρει λίγο παγωτό στη γλώσσα της και αρχίζει το …παιχνίδι με τον «μικρούλη»  του τότε η αίσθηση είναι …απίθανη!