fbpx

Αν το …ξένο είναι γλυκό μάθε 13 συμβουλές για να μην πιαστείς στα …πράσα!

Αν το …ξένο είναι γλυκό μάθε 13 συμβουλές για να μην πιαστείς στα …πράσα!

Το ξένο είναι γλυκό λένε… και κάποιοι από εμάς ενώ έχουν σχέση ή σύζυγο κοιτούν και …αλλού! Συνήθως οι «παράνομες» αγάπες είναι πρόσκαιρες και ο άνδρας επιστρέφει στην θαλπωρή της αρχικής και μοναδικής του αγάπης… και όλα είναι καλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα αντιμετωπίσεις τα όσα σε …βασανίζουν μετά από ένα one stand

 

Αλλά τι γίνεται όταν πιαστεί στα …πράσα; Τότε όλα καταρρέουν και το λιμάνι της θαλπωρής που μερικοί θεωρούν δεδομένο, χάνετε για πάντα.

Για να μην πάθετε και μέχρι να φύγει ο «ενθουσιασμός» διαβάστε μερικές συμβουλές για να μην σας πιάσουν στα πράσα:

 

 

 

  1. Πότε μην πηγαίνεις στα γνωστά μπαρ ή ταβέρνες

Ένα λάθος που κάνουν πολλοί είναι να πηγαίνουν τις …νέες αγάπες στα στέκια που συνηθίζουν να πηγαίνουν ελπίζοντας στην εχεμύθεια των μπάρμαν φίλων τους ή των σερβιτόρων. Ποτέ να μην είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια. Ξέχνα τα γνωστά στέκια που πας με την σταθερή σχέση σου.

 

 

  1. Αν δεν πας γυμναστήριο… πάνε!

Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν θα γυρνάς σπίτι ιδρωμένος και με τσαλακωμένα ρούχα. Άσε που είναι ότι χρειάζεσαι για να μπορείς να κουβαλάς και μια αλλαξιά ρούχα χωρίς να κινείς υποψίες. Βέβαια αν είναι η κοπέλα σου είναι αθλητικός τύπος μπορεί και να θέλει να έρχεται μαζί σου. Πάντως φρόντισε να μην κλείνεις τα πονηρά ραντεβού σου την ώρα που το πρόγραμμα λέει γιόγκα αλλιώς θα σε μυριστεί αμέσως.

 

 

 

  1. Άφησε το facebook

Εκτός αν κάνεις δεύτερο ψεύτικο προφίλ αλλά τότε είναι που τα πράγματα θα χειροτερέψουν ! Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι περίεργο ποστάρισμα στον τοίχο σου από την «παράνομη» ή καμία φωτογραφία σου ανεβασμένη από άλλους με μια άσχετη να κάθετε στα πόδια σου. Και μπορεί η κοπέλα σου να μην το δει μια από τις φίλες τις όμως σίγουρα.

 

 

 

  1. Προσοχή στα υποκοριστικά

Έχεις τη συνήθεια να αποκαλείς την καλή σου «μωρό μου». Τότε δεν πρέπει να λες την …έκτακτη «ζουζούνα» διάλεξε ένα κοινό υποκοριστικό για όλες. Για παράδειγμα όταν η άλλη θα σου τηλεφωνεί η καλή σου θα είναι παρών και θα σε ρωτάει «Μα γιατί δεν με λες ζουζουνάκι σου σήμερα;». Οπότε χρησιμοποίησε κοινό υποκοριστικό!

 

 

 

  1. Σβήνε τα στοιχεία

Μην ξεχνάς να σβήνεις τα μηνύματα από το κινητό ή το inbox του mail ώστε αν το πάρει χαμπάρι η καλή σου να μην υπάρχουν αποδείξεις. Πρέπει λοιπόν να μπεις στο τριπάκι να σβήνεις τα πάντα. Μηνύματα αρχείο κλήσεων, e-mail, χαρτάκια στην τσέπη. Όσο λιγότερα αφήνεις τριγύρω τόσα λιγότερα θα έχεις να συμμαζέψεις αργότερα.

 

 

  1. Τα ταξίδια για δουλειά… αλλά να δικαιολογούνται

Αν ήδη έχεις μια δουλειά που δικαιολογεί αρκετά ή έστω κάποια ταξίδια είσαι από τους τυχερούς. Έχεις την δικαιολογία έτοιμη για να μην κοιμηθείς το βράδυ σπίτι και να δεις μαζί της άλλη μια ερωτική κομεντί. Αλλιώς μην το επιχειρήσεις θα φανεί γελοίο. Βέβαια μπορείτε να βρείτε δικαιολογία ότι πρέπει να πάτε ταξίδι στο εξωτερικό. Είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγετε τις δεσμεύσεις με ελάχιστο ρίσκο είναι μια σύντομη σχέση σε κάποιο ταξίδι σας. Αν είναι δυνατό προτιμήστε μια ερωμένη από άλλο πλανήτη. Η αφοσίωση είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης από το έτερον ήμισυ.

 

 

  1. Διαλέξτε μια ερωμένη με το ίδιο όνομα (Αν είναι δυνατόν)

Είτε επιλέγετε μια γυναίκα που απαντά στο ίδιο όνομα με τη νόμιμη σύντροφό σας είτε την πείθετε με τον τρόπο σας να απαντά σε αυτό. Έτσι σε στιγμές θυμού, πάθους ή αν έχετε πιει ένα ποτηράκι παραπάνω, δεν υπάρχει φόβος να μπερδευτείτε και να πείτε το λάθος όνομα στο λάθος άτομο. Δεν είναι απλό ιδίως αν η σύντροφός σας έχει ασυνήθιστο όνομα π.χ. αν τη λένε Ζήνα αλλά πιάνει το κόλπο. Πειθαρχία χρειάζεται.

 

 

  1. Βρείτε μικρή… δεν θα θέλει παιδιά

Συνήθως οι γυναίκες κοντά στα 20 δεν θέλουν ακόμα να γίνουν μητέρες ενώ ταυτόχρονα είναι πιο επιρρεπείς στην «ρομαντική» ψευδαίσθηση ενός παράνομου δεσμού με έναν μεγαλύτερο άντρα ή απλά με κάποιον που έχει ήδη σχέση. Όσο μεγαλώνουν γίνονται πιο απαιτητικές και είναι πιο πιθανή μια απρόσμενη εγκυμοσύνη την οποία πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία. Το προφυλακτικό πρέπει να είναι ο καλύτερός σας φίλος. Μην την πιστεύετε αν σας λέει ότι παίρνει αντισυλληπτικά. Έτσι γίνονται τα λάθη.

 

 

  1. Μη δίνετε διεύθυνση σπιτιού ή τηλέφωνο σπιτιού ή εργασίας

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μια ερωμένη που εμφανίζεται στην πόρτα σας και ζητά να γνωρίσει τη γυναίκα σας. Οι γυναίκες έχουν μερικές φορές αστείες ιδέες και αυτή είναι μια από αυτές μόνο που μάλλον εσείς δεν θα γελάσετε καθόλου αν προλάβετε! Επαναλαμβάνουμε ότι δεν θέλετε να δείτε μοιραία περιστατικά να εκτυλίσσονται μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

 

 

  1. Ακολουθείτε την καθημερινή σας ρουτίνα

Αν είστε εθισμένος στο να ζείτε επικίνδυνα βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε με ακρίβεια ένα καθημερινό πρόγραμμα. Δεν μπορείτε ξαφνικά να αρχίσετε να βγαίνετε αργά το βράδυ αν δεν το είχατε κάνει ποτέ ως τώρα. Ούτε να επιδοθείτε σε ξαφνικές πράξεις αγάπης και λατρείας προς τη γυναίκα και την οικογένειά σας. Το καλύτερο είναι να στριμώξετε τις αμαρτίες σας μέσα στις ώρες της δουλειάς σας. Και θα είστε κερδισμένος διπλά.

 

 

  1. Μην περηφανεύεστε στους φίλους σας!

Πολλοί άντρες κάνουν το μοιραίο λάθος να αποκαλύψουν το μυστικό τους σε φίλους τους. Από τη στιγμή αυτή και έπειτα οι πληροφορίες αποτελούν κτήμα όλων. Σηκώστε το βάρος της καλοπέρασης σιωπηλά. Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν οι τραγικοί ήρωες για τα δεινά τους στην κοινωνία.

 

 

  1. Μην το παραδεχθείτε ποτέ!

Αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που θ’ αποκαλυφθείς. Αρνήσου τα πάντα. Ακόμα κι αν σε πιάσει στα πράσα βρες μια δικαιολογία της στιγμής. Τουλάχιστον πρέπει να υποστηρίζεις μέχρι τέλους αυτό που κάνεις.

 

  1. Και η τελευταία και σημαντική συμβουλή αν είστε παντρεμένος και έχετε παιδιά.

Μην παραμελείτε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και μην σπαταλάτε τα λεφτά σας. Είναι το πιο ανεύθυνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ τις οικονομίες για τις σπουδές των παιδιών σας για να αγοράσετε στην ερωμένη σας ένα κόσμημα ή για να την πάτε σε ένα εξωτικό μέρος. Όχι μόνο δημιουργείτε ένα επικίνδυνο και αμετάκλητο προηγούμενο αλλά αυξάνετε και την εντροπία της κατάστασής σας. Οι «εξωσχολικές δραστηριότητες» απαιτούν και εξωσχολική χρηματοδότηση. Ας πληρώσει κι εκείνη κάτι.