fbpx

Απέφυγε το ξενέρωμα: 7 tips για να μένει …ντούρος ο «μικρούλης» όταν βάζεις προφύλαξη!

Απέφυγε το ξενέρωμα: 7 tips για να μένει …ντούρος ο «μικρούλης» όταν βάζεις προφύλαξη!

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του σεξ είναι όταν έρχεται η ώρα του προφυλακτικού”,” ειδικά αν είσαι κουρασμένος. Τότε είναι που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να μην μείνει …όρθιος ο μικρούλης σου και να …πέσει για ύπνο και εσύ να εκτεθείς εκείνη να ξενερώσει και όλη η φάση να γίνει χάλια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα τρία «ανομολόγητα πάθη» των Ελλήνων στο σεξ

 

Δύο γιατροί σου λένε μερικά κολπάκια για να αποφύγεις την κακή στιγμή. Η δρJanSchifren γυναικολόγος και ειδική στην αναπαραγωγική ενδοκρινολογία καθηγήτρια στην Σχολή Ιατρικής του Χάρβαρντκαι η δρMadeleineCastellanos  ψυχίατρος νευρολόγος με ειδίκευση στην σεξουαλική θεραπεία καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Albert Einstein College of Medicine.

Δες τι προτείνουν οι ειδικοί:

  1. Ήδη …ανοιχτό: Να έχεις το προφυλακτικό σε κοντινή απόσταση και ήδη ανοιγμένο.
  2. Άσε να βοηθήσει: Άφησε την να σε βοηθήσει να βάλεις το προφυλακτικό”,” αν και εκείνη νιώθει άνετα με αυτό.
  3. Σκέψου μια φαντασίωση!: Σκέψου μια ερωτική φαντασίωση που σου αρέσει καθώς βάζεις το προφυλακτικό. Αυτό θα πάρει από το νου από το πώς θα τον κρατήσεις όρθιο!
  4. …παίξε!: Ερέθισε το πέος με το χέρι καθώς ετοιμάζεις το προφυλακτικό για να το βάλεις… δεν πειράζει και εκείνη δεν θα παρεξηγηθεί.
  5. Κάνε το προφυλακτικό μέρος του παιχνιδιού: Είναι συχνά χρήσιμο να βάζεις προφυλακτικό ως μέρος του «παιχνιδιού» στο σεξ.
  6. Δεν είναι απαραίτητο το …τάιμ άουτ: Η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει το τρίψιμο του πέους για να διεγείρει τον άντρα ή να προβεί και σε άλλες ερεθιστικές μεθόδους ενώ βάζεις το προφυλακτικό αντί να σταματήσουν και οι δύο και να επικεντρωθεί η ένταση εκείνη την ώρα στο προφυλακτικό. Επίσης μπορεί η γυναίκα να βάλει εκείνη το προφυλακτικό στον άντρα χρησιμοποιώντας τα χέρια ή το στόμα της για να διατηρήσετε τη διέγερση και τον σεξουαλικό ρυθμό αμείωτο.
  7. Βάλε …λιπαντικό: Χρησιμοποίησε κάποιο λιπαντικό (φαρμακολογικά εγκεκριμένο) στο εξωτερικό του προφυλακτικού αφού είναι ήδη πλήρως εφαρμοσμένο στο πέος επειδή αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να αυξηθεί η αίσθησή του στο πέος του την ώρα της διείσδυσης για να διατηρήσει την στύση του.