fbpx

Απίθανο! Αυτή η πορνοστάρ που δεν μπορεί να βρει αγόρι για σχέση μέσω των social media

Απίθανο! Αυτή η πορνοστάρ που δεν μπορεί να βρει αγόρι για σχέση μέσω των social media

«Είχα φτιάξει ένα προφίλ στο Bumble αλλά ο λογαριασμός μου αναφέρθηκε ως ψεύτικος και με διέγραψαν», αναφέρει μ’ ένα παράπονο στα χείλη η Τζάνις Γκρίφιθ. Αν δε γνωρίζεις ποια είναι η κυρία (ή κάνεις πως δεν γνωρίζεις), είναι μία καλή ευκαιρία να σε ενημερώσουμε πως πρόκειται για μία επιτυχημένη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Candice Swanepoel καλωσορίζει την άνοιξη με hot μπικίνι!

 

Η 25χρονη Τζάνις σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «GQ» ανέφερε πως δυσκολεύεται να βρει σύντροφο στο διαδίκτυο καθώς αρκετά social media και app γνωριμιών, της «ρίχνουν» το προφίλ. Ο λόγος είναι πως πιστεύουν ότι πρόκειται για fake profile καθώς θεωρούν πως αποκλείεται μία γυναίκα πορνοστάρ να μπαίνει στη διαδικασία να ψάξει για σύντροφο.

 

 

Αυτό ανοίγει ξανά τη συζήτηση αναφορικά με τα στερεότυπα μίας κοινωνίας, που βλέπει ως σκεύος ηδονής τις γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία ενηλίκων. Το φλερτ ποινικοποιείται όσον αφορά τις ίδιες και ο αλγόριθμος των social media και των app γνωριμιών δεν τους αναγνωρίζει το δικαίωμα στον έρωτα.

 

 

Μάλιστα στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης, με την κοινωνική ζωή να έχει «κατεβάσει ρολά», μία γυναίκα που έχει επιλέξει να δουλέψει ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών δεν έχει την δυνατότητα να βρει διέξοδο σ’ έναν «απορροφητήρα» όπως τα social media και να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο.

 

 

Η Τζάνις Γκρίφιθ είναι ένα ακόμα θύμα μίας κοινωνίας που βρίσκεται εγκλωβισμένη στα απαρχαιωμένα ταμπού της, αλλά παρόλα αυτά η ίδια δηλώνει αισιόδοξη πως ο έρωτας θα καταφέρει να βρει τον τρόπο ώστε να τη συναντήσει.

Και από την πλευρά μας, έχουμε κάθε λόγο να το πιστεύουμε..

 

ΠΗΓΗ: PLAYBOY.GR