fbpx

Απλά tips για να μην ξαναργήσεις ποτέ στη δουλειά σου το πρωί

Απλά tips για να μην ξαναργήσεις ποτέ στη δουλειά σου το πρωί

Πάλι άργησες να ξυπνήσεις και τρέχεις πανικόβλητος; Λίγο νερό στο πρόσωπο, ντύσιμο και δρόμο… και έτσι για ακόμα μια φορά ούτε ετοιμάστηκες σωστά, ούτε έφαγες ένα σωστό πρωινό και σε έπιασε και το άγχος!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι που …μετράει περισσότερο στα αποδυτήρια!

 

Πως μπορείς να καταφέρεις να μην ξανασυμβεί και να ξυπνάς όμορφα, άνετα και χωρίς άγχος;

 

  • Ετοιμάσου από …χθες

Προσπάθησε να ετοιμάσεις τα ρούχα σου και το φαγητό που θα πάρεις μαζί σου στην δουλειά από το προηγούμενο βράδυ. Έτσι κερδίζεις χρόνο το πρωί  από την διαδικασία να βρεις τα ρούχα που σου αρέσουν και θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα στη διάρκεια της μέρας, καθώς και της ετοιμασίας φαγητού είτε πρόκειται για το δεκατιανό ή το μεσημεριανό στη δουλειά είτε και τα δυο.

 

  • Ξύπνα νωρίτερα

Φρόντισε το πρωινό σου ξύπνημα να είναι τουλάχιστον 1 ώρα πιο νωρίς από την ώρα που θέλεις να φύγεις από το σπίτι για την δουλειά.

 

  • Μακριά το ξυπνητήρι

Βάλε το ξυπνητήρι μακριά από το κρεββάτι, ώστε να χρειάζεται να σηκωθείς για να το κλείσεις.

 

  • Μακριά από τα social

Κάτι που πρέπει να αποφύγεις κατά την διάρκεια της πρωινής σου ετοιμασίας για την δουλειά είναι να ασχοληθείς με το τι συμβαίνει στα social media, επειδή χάνεται η αίσθηση του χρόνου και μπορείς να είσαι μια ώρα κοιτώντας την οθόνη του κινητού ή του ταμπλετ και εσύ να νομίζεις ότι πέρασαν μόνο 5 λεπτά.