fbpx

Αρχίζει την Κυριακή το Moto GP με αγώνα …εξ απόστάσεως !

Αρχίζει την Κυριακή το Moto GP με αγώνα …εξ απόστάσεως !

Αυτή τη Κυριακή 29 Μαρτίου θα δούμε Moto GP! Όχι δεν έληξε η καραντίνα αλλά ούτε ο αγώνας θα είναι κανονικός αλλά virtual όμως με τους πραγματικούς αναβάτες αγωνιζόμενους εξ αποστάσεως στην πίστα του Mugello!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Yamaha φαίνεται ότι χτίζει την πιο δυνατή ομάδα του μέλλοντος

 

Οι Fabio Quartararo, Pecco Bagnaia, Alex Marquez περιμένουν με αγωνία να κερδίσουν τον Marc Marquez μαζί με αρκετούς άλλους οδηγούς, αφού στον εικονικό αγώνα δεν θα μετέχουν  όλοι οι αναβάτες.

Η Dorna επιβεβαίωσε τους δέκα αναβάτες που θα πάρουν μέρος στον virtual αγώνα αυτή την Κυριακή και ο Valentino Rossi δεν θα είναι ένας απ’ αυτούς.

«Παρά την αρχική επιβεβαίωση ότι θα είναι, εν τέλει ο Valentino Rossi δεν θα δώσει το παρών», λέει η σχετική ανακοίνωση.

Έτσι, το εικονικό παρών θα δώσουν οι:

Marc-Alex Marquez / Maverick Vinales / Aleix Espargaro / Alex Rins / Joan Mir / Fabio Quartararo / Iker Lecuona / Miguel Oliveira και Francesco Bagnaia.

 

 

Ο εικονικός Αγώνας θα γίνει στο επίσημο video-παιχνίδι MotoGP19 και θα διεξαχθεί στην πίστα του Mugello, με διάρκεια 6 γύρων.

Πριν τον Αγώνα θα έχουμε 5 λεπτά κατατακτήριες για να αποφασιστούν οι θέσεις στο σχηματισμό εκκίνησης.

Ο εικονικός Αγώνας θα προβληθεί ζωντανά σε πολλές χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, από την Cosmote TV (αυτή την Κυριακή στις 16:00).