fbpx

Αυτά είναι τα αξεσουάρ περιποίησης που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου

Αυτά είναι τα αξεσουάρ περιποίησης που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου

Κάποτε έφτανε μόνο το ξυραφάκι που παλιότερα συνοδευόταν και από ένα πινέλο! Σήμερα ο κάθε άντρας που σέβεται και περιποιείται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει μερικά αξεσουάρ που του είναι χρήσιμα για την περιποίηση του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς θα κερδίσεις πραγματικά ένα καλό ντούζ; Μάθε για να μην κάνεις τα συνηθισμένα λάθη!

 

Αξεσουάρ που δεν τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα είναι όμως πολύ χρήσιμα για να δείχνεις όμορφος και στιλάτος.

Δες ποια είναι αυτά:

 

Μηχανή ξυρίσματος

Το ανδρικό μούσι θέλει συχνή περιποίηση και trimming. Δεν αρκεί μόνο η φορά που μας φτιάχνει τα μούσια ο κουρέας μας, δηλαδή συνήθως μία φορά τον μήνα. Μερικά γένια χρειάζονται ακόμα και κάθε 5-6 ημέρες φτιάξιμο. Και επειδή το ατημέλητο και απεριποίητο μούσι δεν είναι στυλ που πάει σε όλους, πρέπει να έχουμε μια μηχανή ξυρίσματος για να τα κουρεύουμε μόνοι μας. Έτσι θα δείχνει σε κάθε μας εμφάνιση τέλειο και το ίδιο θα πιστεύει και το αντίθετο φύλο. Δες επίσης πως να φροντίσεις σωστά τα γένια σου (+5 καλύτερες ξυριστικές μηχανές)

Και αν  δεν έχεις μούσια οι τρίχες του σώματος σου χρειάζονται και εκείνες τριμάρισμα και περιποίηση ειδικά στη περιοχή γύρω από τον …μικρούλη σου!

 

Ποιοτικό ή επαγγελματικό ξυραφάκι ξυρίσματος

Τα μούσια μας μεγαλώνουν σε ταχύ ρυθμό και δεν αρκούν τα απλά ξυραφάκια χαμηλής ποιότητας. Ένας άντρας που ξυρίζεται συχνά και όχι μόνο,  ξέρει πόσο άσχημο είναι να κόβεσαι συνέχεια κατά την πράξη αυτή. Πλέον υπάρχουν επαγγελματικά ξυραφάκια σε πολύ προσιτές τιμές καθώς και απλά ποιοτικά μίας χρήσης που κάνουν την δουλειά τους παραπάνω από ικανοποιητικά. Φανταστείτε τώρα κάθε φορά που ξυριζόμαστε να γεμίζουμε κοψίματα και σημάδια στο πρόσωπο μας. Άβολο.

 

Πιστολάκι μαλλιών

Δεν βρισκόμαστε στις παλιές δεκαετίες για να θεωρείται περίεργο να έχει ένας άντρας πιστολάκι. Ούτε είμαστε σε τόσο μικρή ηλικία που να χρησιμοποιούμε το μικρό παιδικό πιστολάκι του σπιτιού μας. Τα σύγχρονα κουρέματα και στυλ θέλουν ένα καλό πιστολάκι, με σωστή ισχύ και ποιότητα. Πολλά φορμαρίσματα και στυλ φτιαξίματος με προϊόντα κομμωτικής χρειάζονται και απαραίτητα το πιστολάκι.

 

Ένα σετ από διάφορες χτένες

Δεν γίνεται να βγάζουμε όλα τα κουρέματα με μια βούρτσα. Για να πετύχουμε το επιθυμητό look πρέπει να χρησιμοποιούμε και την κατάλληλη χτένα. Άλλη βούρτσα χρειάζεται στο στέγνωμα και άλλη στο τελικό φορμάρισμα. Το στυλ μας μπορεί να χάνει σε πολλά σημεία άμα δεν έχουμε ποικιλία. Τα αξεσουάρ αυτά είναι συνήθως πολύ φθηνά για αυτό δεν υπάρχει δικαιολογία να μην τα κατέχουμε. Επίσης αλλάζει η κατάλληλη χτένα αναλόγως και με το μάκρος του μαλλιού.

 

Trimmer μύτης

Ένα ακόμα σημείο που κάνουν λάθος πολλοί άντρες. Οι τρίχες της μύτης. Όταν χάσουμε τον έλεγχο τους δημιουργούν μεγάλη ζημιά στην εμφάνιση μας και κάνουν ακόμα και τον πιο ωραίο άντρα να φαίνεται απεριποίητος. Αντικείμενο αρκετά φθηνό αλλά συνήθως μας λείπει. Και είναι κρίμα κάτι τόσο εύκολο να χαλάει όλο το στυλ μας.