fbpx

Αυτά είναι τα «δεν» της παραλίας που πρέπει να τηρεί κάθε σοβαρός άντρας

Αυτά είναι τα «δεν» της παραλίας που πρέπει να τηρεί κάθε σοβαρός άντρας

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφύγει ένας άνδρας στην παραλία αν θέλει να δείχνει σοβαρός και να κερδίσει στο φλερτ ή αν έχει σχέση να μην την εκθέσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι κάνεις αν ξαφνικά …ερεθιστείς πολύ στην παραλία!

 

Είτε είσαι ελεύθερος και θέλεις να περάσεις όμορφα στη θάλασσα και γιατί όχι να γνωρίσεις και κάποια γυναίκα αλλά και για εσένα που θα πας στην παραλία με τη σχέση σου και θέλεις να περάσετε καλά.

Δες τι είναι καλό να αποφεύγεις:

 

Να παίζεις ρακέτες όπου σταθείς και όπου βρεθείς

Το να παίζεις ρακέτες κάθε στιγμή και λεπτό, μπορεί να φαντάζει διασκεδαστικό για σένα, αλλά πίστεψε με για τους υπόλοιπους δεν θα είναι τόσο ωραίο. Προσπάθησε να παίζεις σε σημείο όπου δεν υπάρχουν πολλά άτομα για να μην υπάρχει και κίνδυνος να τους πετύχεις με το μπαλάκι.

 

Να φοράς κορδέλα στα μαλλιά

Η κορδέλα στα μαλλιά μπορεί να μοιάζει καλή ιδέα αν έχεις μακριά μαλλιά, αλλά ταιριάζει σε ηλικίες έως 15 ετών. Έπειτα δεν σε κολακεύει ιδιαίτερα και μάλλον δεν σε εξυπηρετεί και τόσο. Καλύτερα μάζεψε τα με ένα κοκαλάκι.

 

Τα πολλά ρούχα

Μην ντύνεσαι με πολλά ρούχα όταν πηγαίνεις στην παραλία, καθώς αυτό που πετυχαίνεις είναι να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου και τίποτα άλλο. Ακόμα, σαν στυλ μοιάζει απαρχαιωμένο και αστείο, οπότε μαι βερμούδα και ένα tshirt είναι υπεραρκετά για να χαρείς την βόλτα σου μέχρι την παραλία.

 

Τα πολλά αξεσουάρ

Τα πολλά αξεσουάρ δεν προσφέρουν τίποτα, παρά μόνο βαραίνουν το look σου, άσε που μπορεί να αφήσουν και σημάδι στο λαιμό ή το χέρι σου από τον ήλιο. Ένα μόνο κρεμαστό είναι υπεραρκετό αν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις κάποιο αξεσουάρ.

 

Να μην είσαι σαλιάρης

Προσπάθησε να μην κοιτάζεις ότι περνάει από μπροστά σου, καθώς δεν είναι καθόλου όμορφο να σε βλέπει κάποιος να σου τρέχουν τα σάλια. Φόρεσε γυαλιά ηλίου, κάτσε αναπαυτικά στην πετσέτα σου και χαλάρωσε στην παραλία. Ακόμα, διασκέδασε με τους φίλους σου με βουτιές και βόλτες χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείς ότι περνάει από μπροστά σου.

 

Γυμναστική στην παραλία κάνεις μόνο όταν δεν έχει κόσμο

Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τη γυμναστική στην παραλία, καθώς μόνο αστεία μπορεί να θεωρηθεί η εικόνα κάποιου που με το μαγιό του κάνει διατάσεις και άλλες ασκήσεις. Επειδή η προπόνηση στη παραλία είναι μια πολύ καλή άσκηση φρόντισε να την κάνεις νωρίς το πρωί που δεν έχει κόσμο!

 

 Μην φωνάζεις σε κοπέλες που σου αρέσουν

Το ξέρεις από πριν πως θα συναντήσεις πολλές όμορφες κοπέλες στην παραλία, αλλά το να τους σφυρίζεις, φωνάζεις και να κάνεις τέτοιες κινήσεις δεν θα σου προσφέρουν τίποτα παρά μόνο μερικά απαξιωτικά βλέμματα. Αν θέλεις να τους μιλήσεις δεν έχεις παρά να το κάνεις με όμορφο και ευγενικό τρόπο.

Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να αποφύγει ένας άνδρας στην παραλία, για να περάσει καλά, να γνωρίσει άτομα και να το ευχαριστηθεί χωρίς να προκαλεί εντάσεις και γέλια στους άλλους θαμώνες. Η καλή παρέα και οι σωστοί τρόποι θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το μπάνιο σου.