fbpx

Αυτά είναι τα θετικά μιας χειμωνιάτικης μοτοεκδρομής

Αυτά είναι τα θετικά μιας χειμωνιάτικης μοτοεκδρομής

Αν δεν είσαι από τους κρυουλιάρηδες και φυσικά είσαι allwatherμηχανόβιος τότε είναι βέβαιο ότι δεν σταματάς τις εξορμήσεις ούτε τον χειμώνα. Όμως αν είσαι από εκείνους που απορούν τι βρίσκουν οι allwatherμηχανόβιοι στις χειμερινές μοτοεκδρομές και δεν τις κάνουν με το αυτοκινητάκι, μέσα στη ζεστούλα, αλλά με μηχανές καλό είναι να διαβάσεις τις παρακάτω γραμμές!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα κάνεις ένα συναρπαστικό και ασφαλές χειμερινό ταξίδι με την μοτοσικλέτα σου!

 

Η αλήθεια είναι ότι η χειμωνιάτικη μοτοεκδρομή έχει ….μια άλλη αίσθηση που μπορεί να είναι λίγο …κρύα αλλά είναι ενδιαφέρουσα.

 

 

Βέβαια τον χειμώνα οι εκδρομές είναι πιο σύντομες ή έχουν πιο συχνές στάσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ενδιαφέρουσες.

Δες λοιπόν ποια είναι τα θετικά μιας χειμωνιάτικης μοτοεκδρομής:

 

  • Ταξιδεύεις σε «άδειους» δρόμους

Αν εξαιρέσεις τους προορισμούς που καταλήγουν στα χιονοδρομικά, όλοι οι άλλοι δρόμοι παρουσιάζουν πολύ μικρότερη κίνηση από το καλοκαίρι, τόσο που οι δρόμοι φαντάζουν σχεδόν άδειοι!

 

  • Έχεις καλύτερη εξυπηρέτηση

Μία χειμερινή μοτοεκδρομή δεν είναι απαραίτητο να καταλήξει σε έναν διάσημο χειμερινό προορισμό, όπου μπορεί να γίνεται χαμός, το αντίθετο μάλιστα. Τα περισσότερα μέρη στην Ελλάδα αποτελούν θερινούς προορισμούς που όμως είναι το ίδιο όμορφα και τον χειμώνα, μόνο που τότε τα λιγοστά μαγαζιά που μένουν ανοιχτά εξυπηρετούν πολύ καλύτερα.

 

  • Διαφορετικά τοπία

Το τοπίο του χειμώνα είναι διαφορετικό, πιο άγριο και πιο συναρπαστικό. Μια χειμωνιάτικη μοτοεκδρομή θα σε εκτονώσει.