fbpx

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά ρούχα που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου!

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά ρούχα που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σου!

Ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να βγάλει το καλοκαίρι με μια βερμούδα και ένα μπλουζάκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 tips για να διαλέξεις τα γυαλιά ηλίου που σου πάνε πραγματικά

 

Υπάρχει μία σειρά ρούχων που ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει να έχει στη ντουλάπα του.

Δες ποια είναι αυτά:

 

Διάφορους τύπους μαγιό σε ουδέτερες αποχρώσεις

Ένα μαγιό σε ουδέτερες αποχρώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σορτσάκι αν βρεθείς σε ένα beach bar μέχρι αργά το βράδυ. Καλό θα ήταν το μαγιό να μην είναι πολύ κοντό, αλλά μόνο 1-2 ίντσες επάνω από το γόνατο, για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις και ως παντελόνι πιο άνετα. Προτίμησε μπλε, γκρι και καφέ αποχρώσεις, και απέφυγε τα έντονα σχέδια για να μπορείς να συνδυάζεις το μαγιό-παντελόνι και με άλλα αξεσουάρ. Επίσης, καλό θα ήταν να έχει και καμιά τσέπη για να κουβαλάς το κινητό και τα χρήματα σου πιο άνετα. Καλό θα είναι να έχεις και διαφορετικούς τύπους μαγιό!

 

Σορτσάκι σε χακί και σκούρο μπλε αποχρώσεις

Ένα σορτσάκι σε αυτές τις αποχρώσεις μπορεί να φορεθεί συνέχεια, όπου κι αν βρίσκεσαι. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να διαθέσεις μερικά επιπλέον χρήματα για να αγοράσεις ένα σορτσάκι καλής ποιότητας. Θα πρέπει να είναι στο ίδιο περίπου μέγεθος με το μαγιό σου, και αρκετά απλά. Το χακί και το σκούρο μπλε είναι δύο από τα χρώματα που φοριούνται ιδιαίτερα το καλοκαίρι, και μπορούν να συνδυαστούν με όλα σχεδόν τα μπλουζάκια που διαθέτεις στη ντουλάπα σου. Μην ξεχάσεις μόνο να συνδυάσεις το σορτσάκι σου με το σωστό παπούτσι για να έχεις την καλύτερη εμφάνιση.

 

Σορτσάκι σε έντονα χρώματα και σχέδια

Εκτός από τα χακί και τα μπλε σορτσάκια μπορείς να επιλέξεις και διάφορα άλλα χρώματα και σχέδια για να κάνεις τη διαφορά. Απλά προσπάθησε να διατηρήσεις ήπιους τόνους στο υπόλοιπο ντύσιμο σου αν επιλέξεις κάποιο σορτσάκι σε πιο έντονο χρώμα ή σχέδιο.

 

Παντελόνι chinos σε γκρι απόχρωση

Τα παντελόνια chinos μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, και κυρίως κατά την απογευματινή σου έξοδο. Επέλεξε ένα παντελόνι σε γκρι απόχρωση, καθώς είναι ένα χρώμα που ταιριάζει με τα περισσότερα άλλα χρώματα, και μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα. Μπορείς να τα φορέσεις μακριά ή ελαφρώς ανασηκωμένα, αναλόγως με τη διάθεση αλλά και τον καιρό.

 

T-shirts και μπλουζάκια Polo

Όπως τα σορτσάκια, έτσι και οι μπλούζες αποτελούν βασικό στοιχείο της ντουλάπας σου. Ότι κι αν αποφασίσεις να πάρεις μαζί σου στις διακοπές, πρέπει να σου ταιριάζει, το μάκρος του να μην είναι πιο κάτω από τη μέση σου, και τα μανίκια να τελειώνουν στα μισά του δικεφάλου σου. Επέλεξε μπλουζάκια που ταιριάζουν με τα παντελόνια σου για να κάνεις όσους περισσότερους συνδυασμούς μπορείς. Δες εδώ πως να φορέσεις  σωστά ένα T-shirt. Προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μπλε, το γκρι, το καφέ, το μαύρο ή και το λευκό. Αν θα ήθελες να προσθέσεις λίγο χρώμα στην εμφάνιση σου, τότε προτίμησε μερικές αποχρώσεις που ταιριάζουν ή έρχονται σε αντίθεση με τα γκρι, μπλε και χακί χρώματα.

 

Πουκάμισο από ύφασμα chambray

Το chambray είναι ένα ανάλαφρο ύφασμα, ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, και μπορεί να φορεθεί αντί για το denim. Μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις ένα μακρυμάνικο ή ένα κοντομάνικο πουκάμισο, ανάλογα με τον καιρό. Αυτό το ύφασμα είναι ιδανικό καθώς αναπνέει και δεν αφήνει το σώμα σου να ιδρώσει και να κάνει λεκέδες. Μπορείς να το φορέσεις μαζί με ένα παντελόνι chinos, μοκασίνια ή ένα αθλητικό σακάκι, αλλά και με το σορτσάκι σου.

 

Κοντομάνικο πουκάμισο

Όπως είπαμε και πριν, ένα πουκάμισο είναι απαραίτητο ρούχο το καλοκαίρι. Μπορείς να επιλέξεις να αγοράσεις ένα πουκάμισο φτιαγμένο από ανάλαφρο ύφασμα, όπως είναι το chambray, ή να αγοράσεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο σε έντονο χρώμα ή με έντονους σχεδιασμούς. Για να έχεις την τέλεια εφαρμογή, πρέπει να προσέξεις τα μανίκια και τους ώμους. Το πουκάμισο σου θα πρέπει να μην είναι πολύ στενό αλλά να ταιριάζει απόλυτα με το υπόλοιπο σύνολο σου. Όσο για το μάκρος, όπως και με τα μπλουζάκια, θα πρέπει να φτάνουν στο μέσο των δικεφάλων σου και να υπάρχει λίγο ύφασμα μεταξύ του χεριού σου και του μανικιού.

 

Μακρυμάνικη μπλούζα με ρίγες

Μπορεί να είναι καλοκαίρι, αλλά ο καιρός αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Επομένως, μπορεί άνετα να χρειαστείς μια μακρυμάνικη μπλούζα. ,

 

Boat shoes μαζί με τα αθλητικά σου

Τα boat shoes είναι εξαιρετικά άνετα και είναι ότι χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Μπορούν να σε συνοδεύσουν παντού χωρίς να ζεστάνουν το πόδι σου. Τα ιδανικά χρώματα που μπορείς να επιλέξεις είναι το σκούρο μπλε, το γκρι αλλά και οι καφέ δερμάτινες ή σουέντ αποχρώσεις.