fbpx

Αυτά είναι τα καλύτερα και πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να κάνεις

Αυτά είναι τα καλύτερα και πιο μοντέρνα κουρέματα που μπορείς να κάνεις

Μοναδικά κουρέματα που θα σου χαρίσουν πολύ στυλ και θα αναδείξουν την προσωπικότητα σου.

Μοναδικά ανδρικά κουρέματα για το χειμώνα 2021, θα σου χαρίσουν ένα πολύ μοντέρνο στυλ που εντυπωσιάζει. Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και σίγουρα θα αναβαθμίσεις το look σου με εντυπωσιακό τρόπο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έχεις μούσι; Πόσο ελκυστικό νομίζεις ότι σε βρίσκουν οι γυναίκες; Μάθε για την ανατροπή!

 

Σβησμένα fade από τη μια πλευρά με μάκρος στην άλλη, πιο έντονα fade στα πλάγια με κοντά μαλλιά, μάκρος στη φράντζα και κοντό καρέ σγουρό είναι μερικά από αυτά που είναι τάση για φέτος το χειμώνα.

 

 

Πλάγια φράντζα με fade

Για ένα εντυπωσιακό και εξαιρετικά μοντέρνο κούρεμα, επίλεξε να δώσεις ένα κοντό fade κούρεμα με ξύρισμα στο περισσότερο μέρος του, από τη μια πλευρά και μακριά μαλλιά από την άλλη. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα αρρενωπό και γοητευτικό.

 

 

Μακρύ στρατιωτικό κούρεμα

Το μακρύ στρατιωτικό κούρεμα ταιριάζει σε κάθε άνδρα και είναι ελαφρώς πιο κοντό στα πλάγια και πιο μακρύ στο επάνω μέρος. Επίλεξε το αν θέλεις ένα ευκολοχτένιστο κούρεμα που δεν θα σε ταλαιπωρεί στην καθημερινότητά σου.

 

 

‘Εντονο σβησμένο fade στα πλάγια

Για ένα άκρως μοντέρνο και γοητευτικό κούρεμα, επίλεξε το ξύρισμα στις δύο πλευρές με ελαφρύ fade και έντονο μάκρος στο επάνω μέρος.

 

 

Τραβηγμένα μαλλιά πίσω

Τα τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά είναι ιδανικά για ένα εύκολο χτένισμα. Ιδανικά πρέπει να έχεις ίσια μαλλιά, λίγο πιο μακριά τα επάνω και τα μπροστά για να μπορείς να τα χτενίζεις με φορά προς τα πίσω.

 

 

Μάκρος στο πλάι με έντονο

Για εσένα που αγαπάς το κλασικό look με κουρεμένα τα πλάγια και μάκρος επάνω, αυτό το στυλ θα το λατρέψεις. Αφήνεις μάκρος επάνω και μπροστά και κουρεύεις με έντονο fade τα πλάγια.

 

 

Σγουρά μαλλιά κοντό καρέ

Τα σγουρά μαλλιά σε έναν άνδρα προσθέτουν πολύ στυλ. Για φέτος επίλεξε ένα κοντό καρέ κούρεμα και άσε τα μαλλιά ου να πάρουν τι δικό τους σχήμα. Μπορείς με λίγο τζελ να τιθασεύσεις τα μπροστινά μαλλιά και να τα έχεις είτε στο πλάι είτε προς τα πίσω.

 

 

Μακριά μαλλιά ξύρισμα με fade στο πλάι

Για ένα look που μαγνητίζει τα βλέμματα, επίλεξε στα μακριά σου μαλλιά, να ξυρίσεις τη μία πλευρά και να έχεις ένα σταδιακό fade με μάκρος επάνω και σβήσιμο κάτω.