fbpx

Αυτά είναι τα κολακευτικά λόγια που κάθε γυναίκα θέλει να της λες !

Αυτά είναι τα κολακευτικά λόγια που κάθε γυναίκα θέλει να της λες !

Οι γυναίκες μπορεί να φαίνονται σκληρές είναι όμως ευαίσθητες και σίγουρα θέλουν να ακούνε καλά και κολακευτικά λόγια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι συνήθειες των αντρών που δεν αρέσουν στις γυναίκες !

 

Είτε έχεις σχέση, είτε είσαι παντρεμένος είναι το ίδιο. Απλώς όταν είσαι παντρεμένος θα την ξαναδείς στο σπίτι… ενώ αν έχεις σχέση μπορεί να μην την ξαναδείς ποτέ αν νιώσει άβολα με τα λόγια που εσύ θεωρείς κολακευτικά αλλά δεν είναι.

Μάθε λοιπόν τι θέλει να ακούει η μέση γυναίκα από σενα:

 

Για τον τρόπο σκέψης της

Φυσικά ένα κολακευτικό σχόλιο για την εξωτερική εμφάνιση θα κολακεύσει και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Τίποτα όμως δε συγκρίνεται με τα κολακευτικά λόγια για τον χαρακτήρα της. Φράσεις του στυλ ‘ Μου αρέσει πως σκέφτεσαι’ ή ‘Φαίνεσαι αρκετά ενδιαφέρον άτομο’ είναι λόγια που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει. Προτίμησε λοιπόν ένα τέτοιου είδους κοπλιμέντο αντί για τη κλασσική ατάκα ‘Είσαι πολύ όμορφη σήμερα’ και άλλα τέτοια λόγια που λίγο πολύ όλες οι γυναίκες έχουν ακούσει.

 

Για το χιούμορ της

Οι γυναίκες συνήθως είναι πιο ντροπαλές και μαζεμένες όταν βρίσκονται τριγύρω από άντρες και πιο δύσκολα θα επιχειρήσουν να κάνουν χιούμορ. Εσύ μπορείς να της επισημάνεις ότι σου αρέσει το χιούμορ της, κάτι που θα την κάνει να νιώσει πιο άνετα και οικεία μαζί σου. Όπως εσύ θέλεις να κάνεις μια γυναίκα να γελάει, έτσι θέλει και εκείνη να κάνει σε εσένα, οπότε δώσε της αυτή την ώθηση με ένα κοπλιμέντο!

 

Για τις επιτυχίες στη καριέρα της

Δυστυχώς υπάρχει ακόμα σε κάποιο βαθμό το στερεότυπο ότι μια γυναίκα ίσως δεν είναι όσο ικανή όσο ένας άντρας για να κάνει καριέρα. Οι γυναίκες λατρεύουν τους ακομπλεξάριστους και υποστηρικτικούς άντρες οπότε ένα καλό κοπλιμέντο είναι σχετικά με τις επιτυχίες της στη καριέρα της. Αυτή η ένδειξη θαυμασμού και υποστήριξης μπορεί να κάνει μια γυναίκα να νιώσει τεράστια σύνδεση μαζί σου!

 

Για το σώμα της

Πολλές γυναίκες έχουν ανασφάλειες για το σώμα τους και δεν νιώθουν άνετα και όμορφα με αυτό. Ένα κοπλιμέντο λοιπόν για το σώμα της θα κάνει τη σύντροφο σου να νιώσει καλύτερα τόσο απέναντι στον εαυτό της όσο και απέναντι σε εσένα. Το γυναικείο σώμα είναι όμορφο σε οποιαδήποτε μορφή και είναι πολύ γλυκό το να επισημάνεις κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα. Μπορείς πραγματικά να δώσεις ένα μικρό boost στην αυτοπεποίθηση της και να είναι και εκείνη πιο άνετη μαζί σου.

 

Για την παρατηρητικότητα της

Οι γυναίκες θα αναλύσουν και θα μελετήσουν περισσότερο τα λόγια και τις κινήσεις σου, κάτι που συνήθως γίνεται αυθόρμητα. Μερικοί άντρες αυτό το θεωρούν ενοχλητικό και υπερβολικό. Στη πραγματικότητα είναι χαριτωμένο και η κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει αν εσύ της επισημάνεις ότι το αντιλαμβάνεσαι. Έτσι θα νιώσει ότι την καταλαβαίνεις περισσότερο και θα έρθετε πιο κοντά!