fbpx

Αυτά είναι τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις αν θες να ρίξεις Θεσσαλονικιά

Αυτά είναι τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις αν θες να ρίξεις Θεσσαλονικιά

Ερωτική πόλη! Τέλειο ερωτικό ηλιοβασίλεμα! Θεσπέσια παραλία ειδικά το βράδυ και εσύ ως ένας ταξιδιώτης στη Θεσσαλονίκη θεωρείς ότι εύκολα μπορείς να ρίξεις μια Θεσσαλονικιά και να γευτείς τον έρωτα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν είσαι Αθηναίος έτσι μπορείς να συνεννοηθείς με Θεσσαλονικιό!

 

Μπορεί να το πετύχεις με την πρώτη αν είσαι αρκετά έξυπνος ώστε να αποφύγεις τα λάθη που θα την κάνουν να απομακρυνθεί. Μπορεί όμως όχι!

 

 

Για να μη πάθεις λοιπόν ότι …παθαίνουν οι περισσότεροι φρόντισε να μην κάνεις κάποια λάθη τακτικής και δες ποια είναι αυτά:

  1. Μην αναφερθείς στην «ερωτική πόλη»
  2. Μην πεις τη λέξη «συμπρωτεύουσα».
  3. Μη της πεις ποτέ πόσο όμορφες είναι οι σαλονικιές. Ξέρει ότι είναι όμορφη, όπως γνωρίζει ότι σε όλη τη χώρα υπάρχουν πολλές άλλες όμορφες!
  4. Ξέχνα την «άνεση» του Αθηναίου με το «ψεκάστε… σκουπίστε… τελειώσατε».
  5. Μην επιμένεις να πάτε βόλτα στη παραλία. Η πόλη έχει πολλά άλλα όμορφα και ερωτικά σημεία που τα γνωρίζει καλύτερα εκείνη και αν θέλει θα σε πάει.
  6. Μην επιμένεις να πάτε στα Λαδάδικα, επειδή η πόλη έχει πολλά άλλα καλύτερα ίσως μαγαζιά και εκείνη τα γνωρίζει!
  7. Μην ανοίξεις κουβέντα για το σουβλάκι και γενικά τους ιδιωματισμούς των Θεσσαλονικών γιατί όχι μόνο θα φύγει αλλά θα σε προσβάλει κιόλας με εκείνο το «χάμου» που λέτε στην Αθήνα!
  8. Μη μιλάς για τη δουλειά σου και για τα πόσα βγάζεις στην Αθήνα γιατί θα σε ρωτήσει αν είσαι βέρος Αθηναίος και αν δεν είσαι… την έβαψες! Αν όμως είσαι βέρος και όχι εσωτερικός μετανάστης, τότε ίσως ανέβεις στην εκτίμηση της.