fbpx

Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με τις τρίχες σου και σε κάνουν άσχημο!

Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις με τις τρίχες σου και σε κάνουν άσχημο!

Οι τρίχες, ακόμα και λίγες να είναι, αν μείνουν απεριποίητες μπορεί να χαλάσουν όλη την εικόνα του εαυτού σου. Από την άλλη είναι και θέμα υγιεινής και όχι μόνο εμφάνισης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 8 απλά tips για να μην κόβεσαι στο ξύρισμα

 

Δες ποια είναι τα λάθη που μπορεί να κάνεις με τις τρίχες στο σώμα σου:

 

Τρίχες στη μύτη

Ακόμη ψάχνεις να βρεις εκείνη τη γυναίκα που λατρεύει τους άντρες με τρίχες στη μύτη; Δεν το νομίζω. Το καλύτερο πράγμα που μπορώ να σου πω για τις απεριποίητες τρίχες στη μύτη, είναι ότι είναι άσχημες. Δεν αποτελούν και τον καλύτερο τρόπο να προσελκύσεις μια γυναίκα. Κι αν είσαι ψηλός, πολλοί άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη μύτη σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 30 δευτερόλεπτα και ένα καλό trimmer για τις τρίχες στη μύτη. Θέλεις να σε παρατηρούν για τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σου και όχι για μερικές απεριποίητες τρίχες στη μύτη.

 

Τρίχες στα αυτιά

Όπως και οι τρίχες στη μύτη, οι μεγάλες τρίχες στα αυτιά αποτελούν μια δυσάρεστη απόσπαση της προσοχής των άλλων. Όπως για τη μύτη, έτσι και για τα αυτιά υπάρχουν trimmers που είναι ιδανικά για αυτά και θα χρειαστείς μόνο λίγο χρόνο να τις φροντίσεις. Όσο αφορά το μήκος τους, δεν πρέπει να είναι καθόλου μακριές. Κόψε τες αμέσως μόλις τις παρατηρήσεις.

 

Τρίχες στο στήθος

Αυτό το θέμα είναι σίγουρα προς συζήτηση. Σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι τρίχες στο στήθος. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι τρίχες στο στήθος που πετάγονται από το επάνω μέρος της μπλούζας ή του πουκαμίσου σου δεν είναι και το καλύτερο θέαμα.

 

Τρίχες στο κάτω μέρος του σώματος

Ναι, μιλάω για τις τρίχες που βρίσκονται γύρω από το “εργαλείο” σου. Η έρευνα που έδειξε ότι στις γυναίκες αρέσουν οι τρίχες στο στήθος, έδειξε επίσης ότι πολλές γυναίκες προτιμούν τους άντρες που έχουν περιποιημένες τρίχες εκεί κάτω – όχι δάσος! Η εντελώς κουρεμένη εκδοχή, ωστόσο, δεν ελκύει τόσο ούτε τις γυναίκες ούτε τους άντρες. Αν θέλεις η σύζυγος ή το κορίτσι σου να έχει περιποιημένη την ευαίσθητη περιοχή της, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να μην περιποιείσαι κι εσύ αυτή την περιοχή.

 

Τρίχες στο λαιμό

Ας δούμε λίγο τι γίνεται με την περιοχή επάνω από τη μέση. Οι τρίχες στο λαιμό μπορεί να μην είναι τόσο ενοχλητικές όσο οι τρίχες στη μύτη, στα αυτιά ή στην πλάτη, αλλά και αυτές δεν είναι και ότι καλύτερο όταν δεν τις περιποιείσαι. Τον λαιμό μας συνήθως τον ξυρίζεις όταν κουρεύεσαι αλλά δε θα έπρεπε να περιμένεις την επόμενη επίσκεψη σου στο κομμωτήριο για να φροντίσεις τον λαιμό σου. Διατήρηση τον λαιμό σου ξυρισμένο και απαλό. Θα σου πάρει μόνο ένα λεπτό.

 

Τρίχες στην πλάτη

Πιθανόν να ψάχνεις να βρεις μια γυναίκα στην οποία αρέσουν οι άντρες με αυξημένη τριχοφυΐα στην πλάτη. Δυστυχώς, όμως, δεν υπάρχουν. Σίγουρα δε μπορείς να εξαφανίσεις τις τρίχες στην πλάτη σου. Μπορείς, ωστόσο, να τις περιποιείσαι σωστά. Διατήρησε τες υπό έλεγχο. Αυτό που δε θέλεις είναι η πλάτη σου να γεμίσει με τρίχες οι οποίες μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα και αναμειγνύονται με τις τρίχες του λαιμού σου. Μην το κάνεις!

 

Προϊόντα για τα μαλλιά

Όπως και η κολώνια, τα προϊόντα για τα μαλλιά έχουν καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιούνται με σύνεση. Προσπάθησε τα μαλλιά σου να δείχνουν φυσικά και ότι πήρες τον χρόνο σου και φρόντισες τα μαλλιά σου να δείχνουν στα καλύτερα τους. Μην κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται σαν να τα έχεις βουτήξει μέσα σε ένα κουβά γεμάτο στυλιστικά προϊόντα.

 

Κουρέματα

Ξέρεις τη λογική: κόβεις τα μαλλιά σου, περιμένεις 6 περίπου εβδομάδες μέχρι κάποιος να σου πει ότι χρειάζεσαι κούρεμα και μετά ξανακουρεύεσαι. Αντί για αυτό, τι θα έλεγες να φρόντιζες τα μαλλιά σου κάθε 3 εβδομάδες; Σίγουρα μακροπρόθεσμα θα σου στοιχίσει περισσότερα χρήματα, αλλά τα μαλλιά σου θα είναι συνέχεια περιποιημένα και δε θα είναι ούτε πολύ μακριά ούτε πολύ κοντά. Επιπλέον, ο κομμωτής σου θα σε μάθει καλύτερα και αυτό θα βελτιώσει τις πιθανότητες να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Οι τάσεις στα ανδρικά κουρέματα μπορεί να αλλάζουν κάθε χρόνο, αλλά μαζί με τον κομμωτή σου θα βρίσκεις πάντα τις καλύτερες επιλογές για εσένα.