fbpx

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν πολλοί άντρες με το άρωμα τους

Αυτά είναι τα λάθη που κάνουν πολλοί άντρες με το άρωμα τους

Το άρωμα είναι απαραίτητο για κάθε άνδρα και το χρησιμοποιούν όλοι εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το χρησιμοποιούν σωστά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσα αρώματα πρέπει να έχει ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του

 

Πολλοί άνδρες κάνουν λάθη, τόσο στην επιλογή του αρώματος, όσο και στους συνδυασμούς του, στο πώς το φοράνε και πολλά άλλα. Δείτε τα 5 πιο σχυνά λάθη που κάνουν πολλοί άνδρες με το άρωμά τους.

 

Δεν αλλάζουν άρωμα ποτέ

Είναι γεγονός πως καλό είναι ένας άνδρας να βρει ένα άρωμα που να τον χαρακτηρίζει και το οποίο να το φορά για χρόνια. Ωστόσο υπάρχουν αρώματα που είναι έντονα και πιο… χειμερινά ή βραδυνά. Οι ειδικοί προτείνουν να έχεις τουλάχιστον δύο αρώματα (ένα για τους καλοκαιρινούς μήνες και ένα για τους χειμερινούς) και ιδανικά 4 αρώματα: ένα πρωινό και ένα βραδυνό για το φθινόπωρο και το χειμώνα και δύο αντίστοιχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

 

Ψεκάζουν το άρωμα όταν είναι ιδρωμένοι

Το άρωμα πρέπει να ψεκάζεται μόνο πάνω στην καθαρή επιδερμίδα σου και ιδανικά μόνο μετά από ένα ντους ή μπάνιο.

 

Ψεκάζουν άρωμα σε λάθος σημεία

Το άρωμά σου πρέπει να το εφαρμόζεις πάνω στο δέρμα σου και ποτέ πάνω στα ρούχα σου. Τα ιδανικά σημεία εφαρμογής αρώματος είναι στο εσωτερικό μέρος του καρπού, πίσω από τους λοβούς των αυτιών, στο σημείο ανάμεσα στο στήθος ή στο εσωτερικό του μπράτσου

 

Άθελά τους συνδυάζουν το άρωμα τους με άλλα αρώματα

Ποτέ δεν φοράμε άρωμα μαζί με αποσμητικό ή after shave η κρέμα σώματος ή προσώπου που έχει άρωμα γιατί απλά μπλέκουμε τις μυρωδιές και δημιουργούμε ένα ανυπόφορο αποτέλεσμα. Επιλέξτε άοσμα καλλυντικά.

 

Συχνά τοποθετούν τα αρώματά τους στο μπάνιο

Το άρωμα πρέπει να φυλάσσεται σε μέρος δροσερό και φυσικά στη σκιά, αν όχι στο απόλυτο σκοτάδι. Αν το μπάνιο σου είναι φωτεινό, ζεστό και υγρό, σίγουρα είναι το ακατάλληλο σημείο για να βάλεις το άρωμά σου, αφού θα αλλοιωθούν οι νότες του. Ιδανικά βάλτο σε ένα ντουλάπι στην κρεβατοκάμαρά σου.