fbpx

Αυτά είναι τα μεγάλα λάθη που μπορεί να κάνεις στα dating apps

Αυτά είναι τα μεγάλα λάθη που μπορεί να κάνεις στα dating apps

Στις εφαρμογές γνωριμιών πρέπει να είσαι αυθεντικός, ειλικρινής και να παίρνεις στα σοβαρά αυτό που κάνεις.

Σύμφωνα με αμερικανικά στατιστικά, το 20% των σχέσεων που καταγράφηκαν το 2020 ξεκίνησαν online και αυτό λέει πολλά από μόνο του. Το online dating έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τους δικούς του κανόνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που έχουν την απιστία εύκολη υπόθεση!

 

Μπορείς πραγματικά να γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα και πολύ πιθανόν τη γυναίκα που θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί. Για να πετύχει αυτό όμως, πρέπει να αποφύγεις τα παρακάτω λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες στα dating apps!

 

Δεν διαμορφώνεις ένα αντιπροσωπευτικό προφίλ!

Από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άντρες είναι να μη διαμορφώνουν ένα αντιπροσωπευτικό προφίλ. Η φωτογραφία καθώς και το bio είναι πολύ σημαντικά για την πορεία σου στα dating apps. Διάλεξε μια φωτογραφία που σε αναδεικνύει και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Δηλαδή εάν γενικά είσαι σοβαρός τύπος, δε χρειάζεται να βάλεις μια φωτογραφία που ξεκαρδίζεσαι στα γέλια ή ένα υπερβολικά χιουμοριστικό bio. Ανάδειξε τον πραγματικό εαυτό σου και απόφυγε τα ψέματα γιατί μόνο σε κακό θα βγάλουν.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις συγκεκριμένες συμβουλές για ένα πετυχημένο προφίλ. Το πετυχημένο προφίλ είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει πλήρως. Προσπάθησε να το κάνεις ελκυστικό αλλά μην αλλοιώσεις την εικόνα σου γιατί στο τέλος της ημέρας πρέπει να θυμάσαι πως ψάχνεις για μια γυναίκα που θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι και όχι για κάτι που δεν είσαι!

 

Το βλέπεις σαν παιχνίδι!

Πολύ κοινό λάθος είναι όταν οι άντρες το βλέπουν σαν παιχνίδι και όχι σαν σοβαρή διαδικασία εύρεσης συντρόφου. Τα dating apps έχουν αποδειχτεί αποτελεσματικά, επομένως το να τα βλέπεις σαν παιχνίδι είναι αρκετά ανώριμο. Εάν πάρεις στα σοβαρά αυτό που κάνεις αυτό θα φανεί και στις γυναίκες που προσεγγίζεις. Και αυτό φυσικά θα σε κάνει πιο ελκυστικό σε εκείνες!

 

Δεν έχεις υπομονή!

Αν και στα dating apps οι επιλογές σου είναι πολλές, αυτό δε σημαίνει πως σε μια μέρα θα βρεις το άλλο σου μισό. Όπως και στη πραγματική ζωή, έτσι και στις εφαρμογές γνωριμιών πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να γνωρίσεις άτομα και να συνδεθείς μαζί τους. Δείξε αφοσίωση σε αυτό που κάνεις, πάρε το στα σοβαρά και πολύ πιθανόν να έχεις μια πετυχημένη πορεία!

 

Ζητάς αμέσως ραντεβού!

Το να ζητάς αμέσως ραντεβού από μια κοπέλα που κάνατε match είναι εντελώς λάθος. Αντί αυτού, δώσε χρόνο σε εσένα και τη γυναίκα που μιλάς έτσι ώστε να γνωριστείτε σε ένα ικανοποιητικό σημείο πριν βρεθείτε από κοντά. Αυτό θα βοηθήσει και εσένα αλλά και τη γυναίκα να νιώσει ασφάλεια και να αισθανθεί άνετα να βγει έξω με κάποιον που δε γνωρίζει καλά.

Επίσης, γιατί να χάνεις τον χρόνο σου και να βγαίνεις με γυναίκες που δε ταιριάζεις; Άφησε 1-2 βδομάδες να περάσουν ενώ μιλάτε σε μηνύματα και ύστερα αν κρίνεις πως έχετε κοινά και ταιριάζετε τότε ζήτησε της ραντεβού!

 

Δεν ψάχνεις πραγματικά κάποια γυναίκα, απλώς θες επιβεβαίωση!

Ένα άλλο συνηθισμένο λάθος είναι το να έχουν οι άντρες dating apps μόνο και μόνο για την επιβεβαίωση. Έχει κάθε δικαίωμα να θες να βγαίνεις με γυναίκες και απλά να περνάς καλά, αλλά αυτό πρέπει πάντα να το κάνεις ξεκάθαρο στις γυναίκες που συναναστρέφεσαι. Εάν είσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου τότε τα dating apps μάλλον δεν είναι για εσένα στη παρούσα φάση καθώς εκεί οι γυναίκες συνήθως ψάχνουν για κάτι σοβαρό.