fbpx

Αυτά είναι τα μηνύματα με υπονοούμενα που σίγουρα θα την ρίξουν!

Αυτά είναι τα μηνύματα με υπονοούμενα που σίγουρα θα την ρίξουν!

Αν δεν υπάρχει φυσική επαφή, το φλερτ γίνεται δύσκολο. Ένα λάθος μήνυμα και σε στέλνει …αδιάβαστο επιλέγοντας τη «σίγαση» της συζήτησης! Αν δεν θες να την χάσεις πριν την γνωρίζεις από κοντά, τότε είναι καλό να της στέλνεις έξυπνα και διακριτικά πονηρά μηνυματάκια.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο …αυτοκτονικά φλερτ που πρέπει να αποφύγεις αν την θες πραγματικά

 

Ποιο είναι το μήνυμα που θα της κεντρίσει το ενδιαφέρον, χωρίς όμως να φαίνεται ότι προσπαθείς πολύ ή να της δίνεις την λάθος εντύπωση;

Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι να του στέλνεις μηνύματα, τα οποία είναι γεμάτα υπονοούμενα και κινούν την …περιέργεια!

Ένα μήνυμα λοιπόν που τους δημιουργεί εικόνες και κάνει το μυαλό της να φτιάχνει σενάρια!

Πάρε μερικά δείγματα:

 

Μόλις βγήκα από το ντους. Χαλάρωσα σήμερα έκανα πολύ έντονη προπόνηση. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το καυτό νερό

Αυτόματα έχεις δημιουργήσει μια εικόνα στο μυαλό της, που δεν θα μπορεί παρά να σκέφτεται διαρκώς. Άσε που της δίνεις πάσα για να σου απαντήσει αν υπάρχει καλύτερο χαλάρωμα από αυτό και ποιο ακριβώς είναι.

 

Απόψε σου έχω ετοιμάσει μια έκπληξη. Αλλά θα πρέπει να σου κλείσω τα μάτια.

Τι δεν κέρδισες, είναι η καλύτερη ερώτηση. Της λες ότι την περιμένει κάτι ξεχωριστό, οπότε αυτόματα την προκαλείς να σου απαντήσει, γιατί της εξάπτεις την περιέργεια.

 

Πόσο κρίμα που δεν είσαι εδώ τώρα. Θα σου άρεσε πολύ αυτό που κάνω

Είναι ίσως το πιο απλό μήνυμα που μπορείς να στείλεις, αλλά και ταυτόχρονα πανίσχυρο. Στην πραγματικότητα λες τα πάντα, χωρίς να δίνεις ούτε μια παραπάνω πληροφορία. Άσε που σου δίνει την δύναμη να περιγράψεις, με όσες λεπτομέρειες εσύ θέλεις, τι θα γινόταν αν ήταν μαζί σου. Ο απόλυτος έλεγχος της συζήτησης και η απόλυτη φαντασίωση.

 

Θέλω να έρθεις εδώ αυτή την στιγμή. Θα αφήσω ανοιχτή την πόρτα για σένα

Έχεις περιγράψει με ένα και μόνο μήνυμα, όλο το πάθος που νιώθεις αυτή την συγκεκριμένη στιγμή και ότι είσαι μάγκας άντρας που δεν φοβάται να αφήσει την πόρτα ανοιχτή. Και στο έλεος της φαντασίας.. Η ανοιχτή πόρτα που την περιμένει, είναι το κερασάκι στην τούρτα.

 

Θα σου κάνω μια ερώτηση. Αν μου απαντήσεις, θα σε αφήσω να μου κάνεις ότι θέλεις

Έξυπνη ατάκα αφού η κάθε γυναίκα θέλει να έχει έναν άντρα να τον κάνει ότι θέλει! Έτσι την έχεις βάλει στο απόλυτο παιχνίδι της πρόκλησης. Μια απάντησή του, σε αντάλλαγμα με το να σου κάνει ότι θέλει.