fbpx

Αυτά είναι τα μικρά μυστικά για να δείχνεις πιο νέος!

Αυτά είναι τα μικρά μυστικά για να δείχνεις πιο νέος!

Όσο χρονών και να είσαι είναι καλό να δείχνεις πιο νέος. Ειδικά όταν έχεις μπει στα –αντα τότε αυτή η διαδικασία αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Πώς θα σου φαινόταν αν είχες μερικές συμβουλές που θα σου χάριζαν την καλύτερη δυνατή πλευρά του εαυτού σου;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα καταφέρεις να έχεις θετική σκέψη

Εάν θέλεις να μάθεις τα μικρά μυστικά του να φαίνεσαι νεότερος και ο χρόνος να περνάει από πάνω σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Δες εδώ 7 tips που θα σε κάνουν να φαίνεσαι νεότερος!

 

Περιόρισε το αλκοόλ

Μπορεί ένα ή δύο ποτάκια να είναι must στις εξόδους σου, ωστόσο το αλκοόλ δεν είναι άκακο. Είναι γεγονός, πως πρόκειται για μια κατάχρηση η οποία μακροπρόθεσμα επηρεάζει και την εμφάνιση σου. Η κατανάλωση αλκοόλ αφυδατώνει πολύ τον οργανισμό. Έτσι, η επιδερμίδα σπάει και φαίνεται πιο ταλαιπωρημένη ή κουρασμένη.

 

Πίνε αρκετό νερό

Συμπληρωματικά με τον περιορισμό του αλκοόλ, έρχεται η συμβουλή του να πίνεις νερό. Το νερό θα ενυδατώνει το σώμα σου, θα κρατάει την επιδερμίδα φρέσκια και σφριγηλή και γενικά θα επηρεάσει τον οργανισμό σου προς το καλύτερο. Το να πίνεις αρκετό νερό μέσα στην ημέρα θα σε βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς όπως η απώλεια ή η γενικότερη υγεία και θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος μακροπρόθεσμα.

 

Να κοιμάσαι καλά

Ένας καλός ύπνος μπορεί να σου κάνει πολύ περισσότερο καλό απ’ όσο νομίζεις. Θα ήταν ιδανικό να κοιμάσαι 6-8 ώρες ημερησίως, παρόλα αυτά αν δεν έχεις τόσο χρόνο, φρόντισε οι ώρες που κοιμάσαι να είναι ποιοτικές. Ένας καλός ύπνος θα ξεκουράσει το σώμα σου, θα φρεσκάρει την επιδερμίδα σου, θα μειώσει την πιθανότητα εμφάνισης μαύρων κύκλων και μακροπρόθεσμα θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος.

 

Απόφυγε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο

Η έκθεση στον ήλιο είναι κάτι που σε όλους μας αρέσει. Άλλωστε, η ηλιοκαμένη εμφάνιση είναι κάτι που επιδιώκουμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, η υπερβολική έκθεση μπορεί να προκαλέσει τόσο μακροπρόθεσμα δερματικά προβλήματα όσο και έντονα σημάδια γήρανσης. Είναι βασικό να αποφεύγεις την υπερέκθεση στον ήλιο. Αν , πάλι, θέλεις να περάσεις κάποια ώρα στη λιακάδα, είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου αντηλιακό. Το αντηλιακό θα κρατά την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη, θα σε προστατεύσει από πιθανές δερματικές παθήσεις και θα μειώσει την εμφάνιση λεπτών ρυτίδων που κάνουν το δέρμα να φαίνεται γηρασμένο.

 

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση του δέρματος

Η σωστή ενυδάτωση είναι από τις καλύτερες κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να φαίνεσαι νεότερος. Εκτός από την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης , όπως ο καθαρισμός προσώπου και το σωστό πλύσιμο, μια καλή ενυδατική σου χρειάζεται απαραίτητα. Η καλή ενυδάτωση θα κρατάει την επιδερμίδα φρέσκια, σφριγηλή, λαμπερή και οι ρυτίδες δύσκολα θα εμφανίζονται.

 

Βάλε φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σου

Η διατροφή παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην όψη της επιδερμίδας. Βάζοντας φρούτα και λαχανικά στην καθημερινή σου διατροφή, δίνεις στον οργανισμό σου τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Υπάρχουν , μάλιστα, και κάποιες τροφές που θα βοηθήσουν το δέρμα σου να φαίνεται υγιές και λαμπερό. Η σωστή διατροφή, όχι μόνο θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος, αλλά θα σου δώσει και άλλα καλά στον οργανισμό σου συνολικά.

 

Πήγαινε μια βόλτα

Αν η γυμναστική δεν είναι το δυνατό σου σημείο, επίλεξε να πας έναν περίπατο. Η βόλτα θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου, θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να αναπνεύσεις καθαρό αέρα. Όλα αυτά συμβάλλουν πολύ στο να φαίνεσαι νεότερος και ,γιατί όχι, να νιώθεις κιόλας. Βάλε την γυμναστική στη ζωή σου και θα ευχαριστηθείς τα αποτελέσματα της στο σώμα και την εμφάνιση σου.