fbpx

Αυτά είναι τα μυστικά για …μαραθώνιο σεξ το σαββατοκύριακο!

Αυτά είναι τα μυστικά για …μαραθώνιο σεξ το σαββατοκύριακο!

Ονειρεύεσαι να κάνεις πολύ σεξ το σαββατοκύριακο; Να κάνεις έναν …μαραθώνιο σεξ;

Επιτέλους το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών κι εσύ δεν έχεις (πολύ) δουλειά… οπότε τι καλύτερο από το να δώσεις βάση στη σχέση σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Είσαι «τυπάς» ή …παιδαρέλι στο σεξ! Μάθε πως κάνει σεξ ένας άντρας «τυπάς»

Τι σημαίνει αυτό; Να προετοιμαστείς για να προετοιμάσεις και το ταίρι σου.  Τσέκαρε αν έχεις ήδη στη λίστα τα παρακάτω:

– Κάνε ατμόσφαιρα με κεριά, αιθέρια έλαια, μπαλόνια.. ό,τι βρεις τέλος πάντων.

– Αγόρασε καινούργια (και πιο πρόστυχα) εσώρουχα.

– Μαγείρεψε το αγαπημένο του φαγητό (πάει τέλεια με μπουκάλι κρασί)

– Βρες χρόνο να συζητήσεις μαζί του, να επικοινωνήσεις.

– Μη γκρινιάζεις. Γίνε για λίγο εκείνη η αφόρητα γλυκανάλατη γατούλα που πάντα μισούσες. Θα δεις πως η στάση σου θα σε αποζημιώσει.

 

Οι στάσεις είναι σημαντικές

Σίγουρα πρέπει να υπάρχει ποικιλία και σίγουρα προλαβαίνετε να τις δοκιμάσετε όλες… τις στάσεις:

 

Η καουμπόισσα

Η στάση στην οποία η γυναίκα είναι από πάνω, είναι πάντα μία καλή επιλογή. Η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει υπεροχή και να αναλάβει τα ηνία της υπόθεσης, ενώ ταυτόχρονα κρατάει ξεκούραστο τον σύντροφό της.

 

«69»

Είναι μία ιδανική στάση για πρωινό σεξ. Είναι διασκεδαστική, προσφέρει ταυτόχρονη απόλαυση και στα δύο άτομα και φυσικά δεν απαιτεί πολλά προκαταρκτικά σε αυτές τις δύσκολες πρωινές ώρες.

 

Το κουτάλι

Χαδιάρικη κι αγαπησιάρικη στάση. Ό,τι πρέπει για το πρωινό σεξ, γιατί δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους και των δύο. Είναι ξεκούραστη και μπορεί να δώσει την καλύτερη εκκίνηση στη μέρα σου.

 

Ιεραποστολικό

Πρόκειται ξεκάθαρα για την all – time classic στάση. Αρέσει σε όλους, χρησιμοποιείται από όλους κι είναι η πιο safe επιλογή για ένα απολαυστικό πρωινό σεξ.

 

Στα 4

Για τους πολύ τολμηρούς τύπους που δεν νιώθουν νυσταγμένοι το πρωί κι έχουν δυνάμεις να δώσουν όσα περισσότερα μπορούν στον/στη σύντροφό τους, το doggy style δεν είναι απαγορευμένη, αλλά ιδανική επιλογή. Θα καταφέρει να σε ξυπνήσει τόσο έντονα που δεν θα χρειαστείς καν καφέ έπειτα.

 

Στα όρθια

Μία ακόμη «θαρραλέα» στάση που απαιτεί εγρήγορση, αντοχές και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη έκκριση ιδρώτα. Είναι μία στάση που ενδείκνυται απίστευτα για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ένα έντονο και συνάμα γρήγορο σεξ.

 

Η ανάποδη καουμπόισσα

Αυτή η στάση είναι ο παράδεισος των αντρών. Όχι απλά η γυναίκα είναι από πάνω, αλλά υπάρχει ολοκληρωμένη θέα του πίσω μέρους της, απαγορεύοντας ταυτόχρονα τα περιττά αγγίγματα κι οπτική επαφή. Έρχεται σε αντίθεση με τις ρομαντικές και κλασσικές στάσεις, γι’ αυτό μη διστάσεις να τη δοκιμάσεις αύριο κιόλας το πρωί.

 

Σεξ στο ντους

Βάλτε το καυτό νερό να τρέχει και κάντε τα δικά σας… Το τρεχούμενο νερό είναι έτσι κι αλλιώς ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσει κανείς το πρωί. Αν συνδυάζεται ειδικά με την παρέα και τα χάδια του συντρόφου σου, μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς για όλη την υπόλοιπη ημέρα.