fbpx

Αυτά είναι τα μυστικά του …κρεβατιού που γνωρίζουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Αυτά είναι τα μυστικά του …κρεβατιού που γνωρίζουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνουμε κακό σεξ, παρόλο που συνήθως κρατάει μόνο μερικά λεπτά. Βέβαια, πολλές φορές το κακό σεξ μπορεί να φανεί και χρήσιμο, αφού έτσι μαθαίνουμε τι (δε) μας αρέσει. Κι άλλωστε τΙ θα είχαμε να λέμε όταν βγαίνουμε για «ποτάρες». Σε μια σχέση, όμως, το σεξ οφείλει να είναι καλό, γιατί είναι η κόλλα που κρατάει το ζευγάρι μαζί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα σταματήσεις να καβγαδίζεις μαζί της!

Αυτά είναι τα 11 πράγματα σχετικά με το κρεβάτι τους που τα ευτυχισμένα ζευγάρια παραδέχονται πως είναι αλήθεια:

 

Η ποσότητα μπορεί να μειωθεί, η ποιότητα, όμως, οφείλει να αυξηθεί

Είναι γνωστό πως όσο περισσότερο καιρό είναι μαζί ένα ζευγάρι, τόσο μειώνεται η συχνότητα με την οποία κάνουν σεξ. Αυτό, βέβαια, καθόλου κακό δεν είναι, αρκεί  να κάνουν ακόμα όλα όσα τρελαίνουν τον/την σύντροφό τους.

 

Έχουν και οι δυο ίσα δικαιώματα στον οργασμό

Όσοι βρίσκονται σε ευτυχισμένες σχέσεις ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να ευχαριστιέται το έτερον ήμισύ τους, γιατί και μόνο η έκφραση ηδονής και απόλαυσης στα μάτια τους κάνει και τους ίδιους ευτυχισμένους.

 

Συμβιβασμός και στο κρεβάτι

Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε αυτά που αρέσουν στον/στην σύντροφό σας, ακόμα και αν δεν είστε τρελοί φαν, αρκεί να τους ευχαριστήσετε. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως πρέπει απαραιτήτως να ξεπεράσετε και τα δικά σας όρια. Αν δεν θέλετε να του χαρίσετε τον πωπό σας, μην το κάνετε!

 

Το παν είναι ο πειραματισμός

Είναι δύσκολο να ποθείτε κάποιον όπως στην αρχή της σχέσης, ειδικά όταν είστε μαζί για πολλά χρόνια. Εδώ είναι που θα σας φανούν χρήσιμες οι νέες ιδέες στην κρεβατοκάμαρα ή στην κουζίνα ή στο σαλόνι…

 

Τα sex shops είναι πιο χρήσιμα απ΄ όσο φαντάζεστε

Τα sex shops λειτουργούν σαν οάσεις για τα ζευγάρια. Μια βόλτα στους διαδρόμους τους θα σας δώσει ιδέες και που ξέρει μπορεί να γυρίσετε σπίτι και με κανένα παιχνιδάκι.

 

Ο οργασμός δεν είναι το παν

Δεν πρέπει να κάνουμε σεξ με μόνο σκοπό τον οργασμό γιατί αυτό μπορεί να γίνει πολύ αγχωτικό. Επιπλέον τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί, ξέρουν ακριβώς τι κάνει τον άλλο να τελειώσει με αποτέλεσμα να κάνουν πάντα τα ίδια και το σεξ να καταντάει βαρετό. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να σας ικανοποιήσουν εξίσου, όπως ο συναισθηματικός οργασμός που νοιώθουμε όταν θέλουμε κάποιον πολύ.

 

Μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά

Πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά κατά την διάρκεια του σεξ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουμε, μπορεί να τα κάνει εντελώς σωστά (αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως αν ξαφνικά ακουστεί κάποιος ήχος, από κάπου που δεν πρέπει, είναι πολύ καλύτερο να γελάσετε, παρά να παγώσετε σαν να είδατε κάποιο τέρας).

 

Το να χρησιμοποιείτε το σεξ σαν όπλο για την σχέση σας ΔΕΝ είναι σωστό

Το σεξ δεν είναι μέσο για να ελέγχετε κάποιον. Αν έχετε νεύρα με το άλλο σας μισό, καλό είναι να μην τους στερήσετε το σεξ για να τους τιμωρήσετε.

 

Οι βαρετές στιγμές μπορεί να είναι και οι πιο σέξι

Αν είστε καιρό με κάποιον είναι πολύ πιθανό, ότι θα μοιραστείτε και πολλές κανονικές μέρες. Υπάρχουν, όμως, και πολλές σέξι στιγμές σε αυτές τις κανονικές μέρες. Αν ο/η σύντροφός σας, για παράδειγμα, προσφερθεί να πλύνει τα πιάτα, κάτι που εσείς ενδεχομένως σιχαίνεστε, σημαίνει πως θέλει να σας κάνει ευτυχισμένους και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από αυτό.

 

Οι άνθρωποι δεν ανάβουν με κουμπί

Δεν αρκεί να πείτε στον φίλο ή στην φίλη σας  «Έι, τί θα λεγες να κάναμε σεξ;». Κανείς δεν φτιάχνετε έτσι. Για πολλούς τα προκαταρκτικά είναι εξίσου σημαντικά με την ίδια την πράξη.

 

Λίγη αποχή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Δώστε στους εαυτούς σας την ευκαιρία να επιθυμήσουν τον άλλο. Το να είστε συνέχεια κολλημένοι, μόνο κακό μπορεί να κάνει.  Έτσι, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε ο ένας τον άλλο από την αρχή.